Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Veľkonočnú nedeľu poznačila HRÔZOSTRAŠNÁ nehoda: Na mieste vyhasli 3 ľudské životy, FOTO

V čase príchodu záchranárov na miesto boli dve ženy mŕtve, muža sa ešte pokúšali oživiť.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočnú nedeľu poznačila HRÔZOSTRAŠNÁ nehoda: Na mieste vyhasli 3 ľudské životy, FOTO
3
Galéria

Životy troch ľudí si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu v skorých ranných hodinách v Liptovskom Mikuláši. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová so slovami, že štvrtú účastníčku nehody s úrazom hlavy posádka ZZS transportovala do nemocnice.

Hovorkyňa uviedla, že volanie o pomoc prijali na krajskom operačnom stredisku v Žiline o 03.25 hod. Tiesňovú linku 155 kontaktovali svedkovia udalosti s tým, že na mieste sa nachádzajú zranení. „V čase príchodu záchranárov na miesto boli dve ženy mŕtve, muža sa ešte pokúšali oživiť, ale bezúspešne. Ťažkým zraneniam podľahol tiež,“ dodala Krčová.

Mladé životy

Ako neskôr upresnili žilinskí krajskí policajti, k nehode došlo v skorých ranných hodinách na miestnej komunikácií na Ulici Poľnohospodárskej v Liptovskom Mikuláši. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu osobného motorového vozidla zn. Volkswagen Golf do stĺpa,“ uviedli na sociálnej sieti.

„Vo vozidle sa nachádzali 4 osoby vo veku od 19 do 22 rokov. Muž a dve ženy utrpeli zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahli. 19-ročná žena bola prevezená do nemocnice,“ konkretizovali muži zákona s tým, že u nebohých bola nariadená pitva.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania a nateraz podľa slov polície nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Zábery z miesta tragickej dopravnej nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Tragická dopravná nehoda na Liptove
3
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM