Tomáš Batiz Hokej

Útočník Laco sa teší z dobrej formy: Prípadný gól venuje novonarodenému synovcovi

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká ďalší domáci zápas, v ktorom zabojujú o ďalšie cenné body.

Ilustračný obrázok k článku Útočník Laco sa teší z dobrej formy: Prípadný gól venuje novonarodenému synovcovi
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci v piatkovom domácom zápase privítajú Banskú Bystricu, ktorá v posledných zápasoch naplno boduje. Na zahodenie ale nie sú ani výsledky domáceho Liptovského Mikuláša, ktorý v posledných zápasoch ťaží hlavne z efektivity tretieho útoku, ktorý naposledy rozhodol zápas s Košicami. “Neviem čím to je, ale nášmu útoku sa darí hlavne pred domácimi fanúšikmi. Vytvárame si množstvo šancí, dávame góly,” zhodnotil Andrej Laco, ktorý si v poslednom domácom zápase pripísal gól a asistenciu.

V mikulášskej kabíne si uvedomujú, že najdôležitejšie je bodovať na domácom ľade. “Bude to náročný zápas. Musíme zachytiť úvod stretnutia, zodpovedne brániť a dodržiavať taktické pokyny, až potom môžeme byť úspešní,” vyjadril sa k najbližšiemu zápasu Laco.

Gól venuje synovcovi

Mikulášsky útočník Andrej Laco bude do najbližšieho zápasu nastupovať s väčším odhodlaním a streleckou chuťou. Prípadný gól venuje novorodenému synovcovi. “Ak dám gól, bude to taká čerešnička na torte, pretože by som ho venoval môjmu synovcovi, ktorý je novým prírastkom v našej rodine," dodal s úsmevom.

Posilou budú fanúšikovia

Posledné návštevy hovoria jasnou rečou. Ľudom v Liptovskom Mikuláši hokej chutí, z čoho sa tešia aj samotní hráči, ktorí sa snažia splatiť ich dôveru výkonom na ľadovej ploche. “Vyhrali sme posledné dva zápasy a momentálne sme v tabuľke na peknom štvrtom mieste. Verím, že je to dobrý dôvod na to, aby ľudia na zápas prišli,” zhodnotil Laco.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM