Tomáš Batiz Hokej

Tréner Tomko zhodnotil zápas na Slovane: Prezradil aj meno najlepšieho hráča

Hokejisti Liptovského Mikuláša zaznamenali prvý bod na ľade súpera v sezóne. Podarilo sa im to v stretnutí proti Slovanu Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Tomko zhodnotil zápas na Slovane: Prezradil aj meno najlepšieho hráča
Zdroj: Tomáš Batiz

Hkejisti Slovana Bratislava zvíťazili v utorňajšom zápase 15. kola Tipsport Ligy na domácom ľade nad posledným Liptovským Mikulášom tesne 3:2 po predĺžení a nájazdoch. Rozhodujúci premenil v deviatej sérii Jindřich Abdul.

Liptáci pritom siahali aj na plný bodový zisk, keď ešte pár minút pred koncom stretnutia viedli 2:1. V 58. minúte pri hre bez brankára sa ale Matouškovi podarilo poslať duel do predĺženia. „Nakoniec sme asi minútu pred koncom dostali taký nešťastný gól. Zápas sme mohli vyhrať aj prehrať, ale berieme aj bod, lebo je náš prvý z klzísk súperov,“ zhodnotil Tomko.

„Na tomto výsledku má najväčšiu zásluhu brankár Zalivin. Podržal nás a od začiatku sezóny patrí medzi našich najlepších hráčov,“ prezradil tréner Liptákov.

Výkon brankára Zalivina vyzdvihol aj autor víťazného gólu Jindřich Abdul. „My sme mali asi 50 striel a Mikuláš nejakých 13. Je to ťažké, keď v podstate z prvých dvoch striel dostaneme dva góly. Potom sme tlačili a tlačili, ale brankár Mikuláša má teraz veľkú formu a oni sem prišli hlavne brániť,“ uviedol útočník Slovana.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM