Tomáš Batiz Hokej

Tipsportligová licencia Liptákov je na predaj: Akí záujemcovia sú v hre?

MHK 32 Liptovský Mikuláš sa rozhodol odpredať tipsportligovú licenciu. Na teraz je stále otázna budúcnosť mikulášskeho hokeja.

Ilustračný obrázok k článku Tipsportligová licencia Liptákov je na predaj: Akí záujemcovia sú v hre?
Zdroj: Tomáš Batiz

Hokejový klub MHK 32 Liptovský Mikuláš zverejnil výzvu na odpredaj tipsportligovej licencie. O jej odkúpenie sa už dlhšie zaujímajú tri subjekty. Najlepšiu ponuku vyhodnotí komisia zložená z dozornej rady, predstavenstva klubu a zástupcov mesta a do 23. decembra rozhodne, s kým uzatvorí zmluvu o odstúpení licencie.

"Dlhodobo evidujeme troch významných záujemcov, ktorí by radi organizovali hokej v našom meste. Keďže títo záujemcovia dlhodobo avizujú, že majú záujem robiť hokej, predpokladáme, že nebudú mať problém zareagovať do konca tohto týždňa na výzvu,“ zhodnotil mikulášsky primátor.

Dlhodobý záujem o hokej v Liptovskom Mikuláši má dvojica odchovancov klubu – Ján Laco a Martin Cibák. Rodáci z Liptova pred štartom aktuálnej sezóny prejavili záujem o akcionársky, prípadne manažérsky vstup, keď by mali zodpovednosť za fungovanie klubu. Ich iniciatívu ale stoplo mikulášske Mestské zastupiteľstvo.

„Máme celkovo tri ponuky. Okrem skupiny okolo Jána Laca a Martina Cibáka sú to aj záujemcovia z Detvy a ešte jeden ďalší subjekt,” prezradil Blcháč v rozhovore pre Hokejportal.net.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM