Tomáš Batiz Futbal

Tatran ukončil jesennú časť na druhom mieste. Papaj: Je to pre nás skvelá vizitka!

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš ukončili jesennú časť sezóny na druhom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Tatran ukončil jesennú časť na druhom mieste. Papaj: Je to pre nás skvelá vizitka!
Foto: Tomáš Batiz

Tatran si v poslednom 17. kole jesennej časti podelil body so Šamorínom, keď na jeho ihrisku remizoval 2:2. Liptáci si týmto výsledkom postrážili druhú priečku v tabuľke. „Po minuloročnej nevydarenej sezóne je to diametrálne odlišná sezóna. Vstup do súťaže sme nemali ideálny, keď sme prehrali vysoko 1:5 v Komárne. Som rád, že to bol len taký „úlet“ a postupne sme sa kvalitnými výsledkami vyšplhali na horné priečky,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

„Je to pre náš klub skvelá vizitka. Na druhej strane treba priznať, že naše postavenie je menším prekvapením,“ komentoval druhé miesto v II. lige Papaj.

Káder Liptovského Mikuláša sa pred štartom sezóny posilnil na všetkých postoch. „Myslím si, že sme sa dobre posilnili na všetkých postoch. Do zálohy sme dotiahli Richarda Bartoša, ktorý bol pre nás veľkou oporou a prínosom kvality,“ doplnil.

Ako ďalej prezradil Papaj, tak väčšina hráčov má profesionálne zmluvy, ktorých väčšina končí v najbližšom čase. „Pevne verím, že sa s hráčmi dohodneme a udržíme minimálne 90% súčasného kádra,“ povedal športový riaditeľ klubu.

Vedenie futbalového klubu udelilo hráčom pre tento týždeň voľno. S tréningovým procesom začne Tatran opätovne budúci týždeň. „Budú to také ľahšie tréningy zamerané skôr na regeneráciu. Hráči následne dostanú počas sviatkov voľno. Zimnú prípravu by sme potom chceli začať približne 8. januára 2019," dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM