Tomáš Batiz Futbal

Sviatok futbalu na Liptove: Hrádočania privítajú ligové Michalovce

V rámci štvrťfinále Slovenského pohára privíta Liptovský Hrádok na svojom ihrisku Michalovce. Podarí sa Liptákom uspieť?

Ilustračný obrázok k článku Sviatok futbalu na Liptove: Hrádočania privítajú ligové Michalovce
Foto: Tomáš Batiz

Futbalistov Liptovského Hrádku čaká veľká výzva. Na vlastnom domácom ihrisku privítajú Michalovce, tím z Fortuna ligy, proti ktorému zabojujú o postup do semifinále. „Chceme zabojovať pred vlastnými fanúšikmi a pokúsiť sa o menší futbalový zázrak, i keď kvalita je na strane súpera,“ povedal pred zápasom Miroslav Antol, manažér futbalového klubu v Liptovskom Hrádku.

S hernou praxou

Menšiu výhodu má tím z Liptova, ktorý ešte nezačal jarnú časť súťaže, zatiaľ čo Michalovce majú za sebou náročný zápas na ihrisku Slovanu Bratislava, ktorému podľahli 1:3. Naopak, na trávnom ihrisku Hrádočania iba trénovali. „Na trávniku sme boli naposledy v piatok, takže uvidíme,“ skonštatoval Antol.

Na ihrisku v Hrádku

Niekoľko dní pred stretnutím sa hovorilo, že Hrádočania odohrajú štvrťfinále na ihrisku v Ružomberku. „Dostali sme od nich ponuku, ale tú by sme akceptovali iba v mimoriadnej situácii, tá nie je, takže budeme hrať v Liptovskom Hrádku,“ dodal Antol.

Zápas začína o 15:00 na futbalovom ihrisku v Liptovskom Hrádku. Podľa vedenia klubu sa očakáva návšteva vyššia ako 1000 ľudí, takže príchod na štadión si nenechajte na poslednú chvíľu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM