Tomáš Batiz Šport

Skvelý úspech mikulášskych karatistov: Na majstrovstvách Slovenska získali všetky cenné kovy, FOTO

V Liptovskom Mikuláši nám robia radosť aj karatisti, ktorí zaznamenali ďalšie skvelé úspechy na majstrovstvách Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý úspech mikulášskych karatistov: Na majstrovstvách Slovenska získali všetky cenné kovy, FOTO
5
Galéria

Košická športová hala bola dejiskom Majstrovstiev Slovenska v karate žiakov, kde sa darilo aj pretekárom z Karate klubu Liptovský Mikuláš, ktorí získali všetky kovy – zlato, striebro a bronz.

„Uvedeným úspechom predchádzali stabilné výkony pretekárov počas celej sezóny, ktoré zúročili v najvyššej Slovenskej súťaži. Hoci naša výprava patrila k najmenej početným, stalo sa pravidlom, že všetci títo pretekári sa umiestňovali na medailových pozíciách,“ skonštatoval Ladislav Mlynarčík, predseda Karate klubu v Liptovskom Mikuláši.

Ako ďalej poznamenal, najnapínavejšie bolo finále starších žiačok do 40 kg, kde pretekárka Ohraďanová podala vyrovnaný výkon so svojou súperkou a napokon prehrala tento súboj na zástavky. „Všetci pretekári si zaslúžia obdiv za odvahu a nasadenie s ktorým sa dokázali vyrovnať s najlepšími vo svojich kategóriách a vzorne tak reprezentovať svoj klub mesto, ale aj región,“ dodal Mlynarčík.

Výsledky mikulášskych karatistov: V kategórii KATA ml. žiaci sa umiestnil na treťom mieste Karol Kostolný V kategórii KUMITE st. žiačky do 40 kg sa umiestnila na druhom mieste Mária Ohraďanová V kategórii KUMITE st. žiačky do 35 kg sa umiestnila na prvom mieste Lucia Lorenčíková

Súčasne s touto najvyššou celoslovenskou súťažou prebehlo vyhodnotenie najlepších pretekárov v Slovenskom pohári v ktorom sa umiestnili: Martin Vajdák st. žiaci do 35kg na prvom mieste, Lucia Lorenčíková st. žiačky do 35kg na prvom mieste.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM