Tomáš Batiz Rôzne

Liptáci prišli so zaujímavým nápadom: Pripravili najväčšiu výstavu stanov na Slovensku

Liptov bude už v najbližších dňoch dejiskom zaujímavej a hlavne netradičnej výstavky. V obci neďaleko Liptovského Mikuláša sa chystá najväčšia výstava stanov na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci prišli so zaujímavým nápadom: Pripravili najväčšiu výstavu stanov na Slovensku
Foto: Martin Szunyog

Letisko v Lískovej bude v termíne 23 – 26.6 2016 dejiskom výstavy, ktorá bude prezentovať stany z celého sveta. “Príďte si prehliadnuť obľúbené modely stanov, karimatiek , spacákov od najznámejších výrobcov stanov. Okrem toho celá táto výstava sa uskutoční v krásnom prostredí Liptova,” informuje Patrik Lupták, organizátor podujatia.

Bohatý program

Najväčšia výstava stanov na Slovensku napíše svoje druhé pokračovanie, počas ktorého čaká všetkých návštevníkov bohatý program a súťaž o zaujímavé ceny. “Pre deti sú pripravené rôzne detské hry, nafukovacie atrakcie, lezecká stena a maľovanie na tvár,” pokračuje ďalej Lupták.

Dávka adrenalínu

Pre náročnejších návštevníkov je pripravený aj adrenalínový zoskok z lietala, ktorý si budú môcť na vlastnej koži vyskúšať. “Návštevníci sa môžu zapísať na skok z lietadla, ktorý bude súčasťou nášho programu. Okrem toho budú k dispozícii aj vyhliadkové lety vrtuľníkom, alebo lietadlom,” dodal na záver Lupták.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM