Tomáš Batiz Rôzne

Krásne Liptáčky nahodili róby a zábava ako sa patrí: Pozrite FOTO zo študentského plesu!

Plesová sezóna v Liptovskom Mikuláši ešte stále nepovedala svoje posledné slovo. V mikulášskom Dome kultúry si zaplesali aj študenti.

Ilustračný obrázok k článku Krásne Liptáčky nahodili róby a zábava ako sa patrí: Pozrite FOTO zo študentského plesu!
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Zaujímavý program a bohatá tombola, toto všetko čakalo študentov z celého Liptova v poradí už na 6. ročníku Stredoškolského bálu, ktorý nadviazal na mikulášsku plesovú sezónu.

Ples krátko po 19-tej hodine otvoril spoločne s organizátormi Rudolf Urbanovič, zástupca mesta Liptovský Mikuláš, ktorý s tanečníčkou Simonou Čmílovou otovril prvé tanečné kolo. Organizátori tento rok vo výbere hudobných skupín vstavili čisto na pánske obsadenie. Ako prvý sa predstavil ružomberský spevák Samuel Sleziak, ktorého následne doplnila hudobná skupina The Paranoid.

“Snažili sme sa, aby hudobné kapely boli lákadlom pre mladých ľudí. Kapelu The Paranoid poznajú viacerí aj z toho dôvodu, že spolupracujú s kapelou Smola a Hrušky,” informuje Paulína Šlauková, členka organizačného tímu, ktorá objasnila aj vystúpenie Samuela Sleziaka.

“Minulé roky na našom plese tradične vystupovala Baška Hazuchová, takže tento rok sme hľadali adekvátnu náhradu. Samo bol skvelý a myslím si, že aj ľudia sa bavili,” dodáva Šlauková.

Vyvrcholením samotného plesu bola tombola so zaujímavými cenami, po ktorej si prítomní študenti zvolili kráľa a kráľovnú plesu.

Ples stredoškolákov: Pozrite si, ako to vyzeralo na študentskom plese! FOTO
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM