Tomáš Batiz Správy

Koronavírus: V Mikuláši zrušili viaceré podujatia aj športové akcie

V Liptovskom Mikuláši platia viaceré opatrenia pred šírením koronavírusu. Pozrite si ďalšie detaily.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus: V Mikuláši zrušili viaceré podujatia aj športové akcie
23
Galéria
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Krízový štáb v Liptovskom Mikuláši prijal viaceré opatrenia pred šírením koronavírusu. Informovala o tom Viktória Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš.

  • Zastavujeme prevádzku mestskej plavárne a telocvične pri plavárni až do odvolania.
  • Rušíme kultúrne, spoločenské, športové a hromadné podujatia na území mesta, ktoré sú organizované mestom Liptovský Mikuláš a jeho organizáciami, až do odvolania.
  • Odporúčame zrušenie kultúrnych, spoločenských, športových a hromadných podujatí na území mesta, ktorých organizátorom nie je mesto Liptovský Mikuláš, až do odvolania.
  • Vyzývame zvolávateľov kultúrnych, spoločenských, športových a hromadných podujatí a verejných zhromaždení, aby prijali opatrenia, ktoré zabránia potenciálnemu šíreniu nového koronavírusu.
  • Žiadame klientov Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši, aby využívali na kontaktovanie zamestnancov mestského úradu elektronickú formu komunikácie, pokiaľ nie je nevyhnutná osobná návšteva mestského úradu.
  • Žiadame prepravcu MAD o zvýšenú dezinfekciu všetkých liniek MAD po každej jazde.
  • Žiadame Oblastnú organizáciu cestovného ruchu REGION LIPTOV, aby upozornila svojich členov, ubytovateľov a prevádzkovateľov, aby prijali také opatrenia, ktoré zabránia potenciálnemu šíreniu nového koronavírusu.

Ako doplnila hovorkyňa mesta. Opatrenia platia s okamžitou platnosťou. "Opatrenia bude krízový štáb aktualizovať na základe ďalšieho vývoja situácie, doplnila.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM