Hokej

Ján Laco dnes opäť hviezdil: Nádherný zákrok v zápase proti Francúzsku!

Rodák z liptovskomikulášskej mestskej časti Demänová sa dnes pred Francúzmi ukázal v plnej kráse. V prípravnom zápase pred svetovým šampionátom v Minsku ukázal majstrovstvo svojho remesla.

Ilustračný obrázok k článku Ján Laco dnes opäť hviezdil: Nádherný zákrok v zápase proti Francúzsku!
Zdroj: Dnes24.sk

Slovenský tím vybojoval v Greboni víťazstvo 3:1 aj vďaka zákroku Ján Laca. „Duel sa hral v dobrom tempe z jednej strany na druhú. Zbytočne veľa vylúčených hráčov kúskovalo hru, ale dôležité je, že sme zápas mali pod kontrolou a vyhrali ho. Treba vždy zvládnuť prvú tretinu a to sa nám podarilo. Stav po nej bol vyrovnaný, takže nám to pomohlo. Hrali sme dobre a obetavo,“ citoval Jána Laca Slovenský zväz ľadového hokeja na svojom webe.

Ako píše šport.sk, zákrok zápasu predviedol gólman Donbasu Doneck v polovici súboja, keď pokus Treilleho zastavil akrobaticky koncom hokejky. „Konal som podvedome. Hokejku som len nastrčil a dúfal, že ju puk trafí,“ priblížil situáciu 32-ročný brankár.

Slováci sa spod Álp presunú v nedeľu predpoludním domov a rozídu sa za svojimi rodinami, aby si aspoň trochu užili veľkonočné sviatky. V utorok sa potom opäť stretnú v Poprade na ďalšej fáze prípravy spojenej so zápasmi s Fínmi, uvádza šport.sk.

Foto: ilustračné

19. apríl 2014: Ján Laco pri zákroku v zápase Francúzsko - Slovensko
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM