Tomáš Batiz Hokej

Heikkilä skončil po zápase v Bystrici v nemocnici: Klub zverejnil informácie o jeho zdravotnom stave

Hokejista Liptovského Mikuláša Mikka Heikkilä bol počas zápas s Banskou Bystricou prevezený do tamojšej nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Heikkilä skončil po zápase v Bystrici v nemocnici: Klub zverejnil informácie o jeho zdravotnom stave
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš

Útočníka Liptovského Mikuláša Miika Heikkilä bol po faule Bystričana Ziga prevezený do Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici. Ako informuje mikulášsky hokejový klub prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky, tak útočníka Liptovského Mikuláša už prepustili domov.

„Domáci hráč inkasoval za daný zákrok iba dve minúty. My však máme zato, že tento trest bol neadekvátny a nedostatočný. Vynaložíme úsilie o prešetrenie daného zákroku kompetentnými orgánmi,“ informuje vedenie klubu na svojej webovej stránke.

O tom, kedy Heikkilä naskočí opäť do tréningového a zápasového zaťažia by mal dnes rozhodnúť klubový lekár. „Z jeho slov cítiť, že mu už je lepšie. Všetkým fanúšikom odkazuje, že urobí všetko pre svoj rýchly návrat na ľad, aby mohol čo najskôr opäť bojovať o ligové body v našom drese,“ píše sa na oficiálnej stránke účastníka Tipsport ligy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM