Tomáš Batiz Futbal

Futbalisti Tatranu už naplno trénujú: Tréner Sabol avizuje prvé zmeny v kádri

Príprava Tatranu je už v plnom prúde. Liptákov čakajú prvé dvojfázové tréningy, ale aj prvé prípravné zápasy. V tom prvom si zmerajú sily s atraktívnym súperom z Liptova.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Tatranu už naplno trénujú: Tréner Sabol avizuje prvé zmeny v kádri
Zdroj: TASR

Futbalisti Liptovského Mikuláša začali s letnou prípravou, o ktorej sme vás už informovali. V mikulášskom kádri sa už hovorí o prvých zmenách. “V najbližších dňoch nás čakajú dvojfázové tréningy. Pomaly sa rozbiehame, tak uvidíme. Máme dákych hráčov na skúške, niektorí sú aj na odchode,” povedal tréner Liptákov Juraj Sabol.

Liptovský Mikuláš chce aj v najbližšej sezóne ísť cestou odchovancov. Stáša a Šimúna by mali doplniť ďalší hráči zo staršieho dorastu. “Je tam Stáš, je tam Šimun, ktorí nastupovali pravidelne v predošlej sezóne. Niektorí hráči, ktorí trénujú s nami ešte môžu pokračovať v doraste. Plánujeme nadviazať spoluprácu aj s ďalšími šiestimi odchovancami z klubu,” pokračuje Sabol.

Už v sobotu 2. júla čaká mikulášskych futbalistov prvý prípravný zápas. V liptovskom derby nastúpia proti Ružomberku. “Samozrejme je to pre nás prvý prípravný zápas. My sa síce iba rozbiehame, na druhej strane Ružomberok už má polovicu prípravy za sebou. Je to aj príležitosť pre hráčov, aby sa mohli ukázať,” skonštatoval tréner Liptákov.

Zverenci Juraja Sabola si v rámci prípravy zmerajú sily s juniorku Trnavy a rezervy Žiliny, zúčastnia sa turnaja v Závažnej Porube a predstavia sa aj na ihrisku Pohronia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM