Zuzana Gadušová Tlačové správy

Odmena po ťažkom dni v práci: Cvičenie AY Fly vás prenesie do inej dimenzie

AY Fly je kardiovaskulárne cvičenie s jednoduchým priebehom, vzrušujúce pre mozog, telo a efektívne posilňujúce všetky svalové skupiny ale vám aj vyhladí vrásky. Šport centrum Panelák na Vlčincoch, vás pozíva na špeciálne cvičenie len za 2,90 eur!

Ilustračný obrázok k článku Odmena po ťažkom dni v práci: Cvičenie AY Fly vás prenesie do inej dimenzie
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Ay Fly umožňuje pohyb v priestore v neuveriteľných pozíciach a tvaroch do ktorého sa zapája celé ľudské telo. Uvoľnujete celé svalstvo, ale aj všetky stavce. Táto úžasná lietajúca jóga sa cvičí za pomoci špeciálnych hojdacích sietí – vyrobených z tkaniny, ktorá je testovaná na nosnosť až 500 kg, to všetko pod vedením skúsenej certifikovanej inštruktorky. Jedná sa o komplexné cvičenie vychádzajúce z prvkov klasickej jogy, pilátes a gymnastiky. AY FLY Vás prenesie do inej dimenzie! „Ay Fly je oddych a relax pre ľudské telo. Podľa tipu zostavy sa dá počas cvičenia relaxovať, posilňovať, cvičiť jogu, oddychovať, strečingovať, ale aj zabávať sa a vypnúť myšlienky. Je to odmena po náročnom dni. Žena by mala byť ladná a krehká a Ay Fly je veľmi ženské cvičenie,“ uviedla inštruktorka so šport centra Panelák Michaela Rybová. Pozrite si v našej galérií fotky a videá.

Prídite si vyskúšať ay fly za špeciálnu cenu 2,90 eur

Nová akcia začína od dnes. V tomto týždni si môže každý vyskúšať či je Ay Fly cvičenie pre neho. Zapíšte sa na hodinu a jedinečne len za 2,90€ eur si vyskúšajte litanie na plátne.

Nové kurzy budú otvorené: BASIC: 30.9. o 15:50, alebo 17:00. ADVANCE: 3.10. o 18:50 a 5.10. o 19:20. Tréning je organizovaný do kurzov, pretože je technicky pomerne náročný a len takto dokážeme zabezpečiť rovnakú úroveň jednotlivých cvičencov, tak aby mala lekcia zmysel. Kurzy sú 10 týždňové, vždy 1 lekcia týždenne. Cena kurzu je 60 eur. Vychádza to 6 eur za hodinu. Nájdete nás v šport centre Panelák na Karpatskej 9, Vlčince, Žilina.

Dokonalé ranné vstávanie

Ranná hodina Ay Fly je úžasným prebudením do ťažkého dňa. Unesie váz z reality roztržitého dňa. „V tejto hodine je zaradených viacej relaxačno-oddychových prvkov. Pomalinky rozhýbeme telo a pri tom počúvame úžasnú hudbu zladenú s hodinou. Zhasneme si svetlo a zapneme si len laserovú lampu, ktorá tú úžasnú atmosféru úplne vyšpičkuje tak, že sa nikomu nechce vrátiť späť do reality,“ povedala inštruktorka Miška Rybová.

Báť lietať sa určite nemusíte

Kotrmelec zvládnete kľudne aj po prvej hodine.*** „Niekedy sa stretnem s tým, že sa ľudia boja lietať, alebo že nezvládnu niektorú pózu vo vzduchu. Opak je pravdou! Už po prvej hodine mi väčšina návštevníkov zvládla bez problému kotrmelec. Hodina je vždy v pomalom tempe a pózy opakujeme niekoľko krát. Takže zvládne to v pohode úplne každý. Ja som si Ay Fly zamilovala hneď po prvom cvičení a dnes som už aj inštruktorkou,“*** s úsmevom povedala inštruktorka šport centra Miška Rybová. „A hlavne, keď poviem že pri jednom špecialnom cviku Ay Fly sa návštevníčkam vyhladia aj vrásky, smelo sa púšťajú do lietania Ay Fly,“ dodala rozosmiata Miška Rybová.

Foto: Ay Fly, športcentrum Žilina

Šikovná inštruktorka predstavuje Ay Fly
5
Galéria
Tieto úžstné pózy môžete kľudne zvládnuť pri cvičení Ay Fly aj vy
20
Galéria
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM