Zuzana Gadušová Správy

Novinka sezóny na žilinskej plavárni: Okrem plávania si zasurfujeme na webe!

Atraktívne lákadlo pre milovníkov relaxu vo vode! Mestská plaváreň Žilina ponúka verejnosti okrem plávania novú službu. Novinkou tohtoročnej sezóny je možnosť bezplatného surfovania na webe.

Ilustračný obrázok k článku Novinka sezóny na žilinskej plavárni: Okrem plávania si zasurfujeme na webe!
Zdroj: Dnes24.sk

Verejnosti slúžia okrem krytého bazéna aj dva 50 metrové vonkajšie bazény s tobogánom. Vonkajšie bazény sú otvorené každý deň od 9.00 do 19.00 hod. až do 15. septembra.

„Kapacita vonkajšieho žilinského kúpaliska je 3-tisíc návštevníkov. Na bezpečnosť kúpajúcich dohliadajú plavčíci. K dispozícii je aj neplavecký bazén, detský bazén, detské ihrisko a minigolf, zariadenia s občerstvením a možnosť zapožičať si plážové ležadlá. Pre imobilných návštevníkov sú k dispozícii sociálne zariadenia, prechody brodísk a špeciálne vozíky, ktoré umožňujú pohodlný vstup do bazénov,“ uviedol hovorca mesta Žilina Pavol Čorba

Okrem kúpania môžu návštevníci pri opaľovaní zadarmo surfovať na webe. „Novinkou tohtoročnej sezóny je možnosť bezplatného pripojenia na internet v celom areáli vonkajších bazénov, ktoré zabezpečilo vedenie plavárne,“ dodal P. Čorba.

Zdroj foto: Mestská plaváreň Žilina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM