Igor Petrík Krimi

Nočná dráma na moste: Mladík (22) s policajtmi bojoval ako o život, pár tvrdých chvatov mu ale život zachránilo!

Mladík sa v noci rozhodol skočiť do priehrady. Rýchlym zásahom mu však zachránili život policajti. Všetko ale neprebiehalo hladko.

Ilustračný obrázok k článku Nočná dráma na moste: Mladík (22) s policajtmi bojoval ako o život, pár tvrdých chvatov mu ale život zachránilo!
Zdroj: TASR

Policajná hliadka z Námestova zachránila v pondelok 2. februára krátko pred polnocou mladíka, ktorý chcel skočiť do Oravskej priehrady.

„Presne o 23.36 hodine boli policajti stálou službou Obvodného oddelenia PZ v Námestove vyslaní preveriť oznámenie o tom, že na priehradnom moste v Námestove sa nachádza osoba, ktorá chce skočiť do vodnej nádrže. Už o minútu neskôr boli policajti na mieste. Zbadali mladíka, ktorý stál za zábradlím, v ruke držal telefón a kričal,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

„Podľa hovorkyne policajti okamžite konali. Vybehli za mladíkom a stiahli ho cez zábradlie mosta. Mladík sa naďalej pokúšal hliadke vytrhnúť a ublížiť si. V snahe zabrániť mladíkovi dokončiť svoj zámer použili policajti aj donucovacie prostriedky. Následne 22-ročného mladíka odovzdali do rúk privolaných pracovníkov záchrannej služby,“ dodáva Balogová

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM