Krimi

Neštastie na priechode pre chodcov: Auto zrazilo dvoch mužov, jeden z nich to neprežil!

Nešťastná nehoda s tragickým koncom sa stala na rovnom úseku cesty. Na priechode pre chodcov zrazilo auto dvoch mužov. Mladší chodec (†44) pri prevoze do nemocnice zraneniam podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Neštastie na priechode pre chodcov: Auto zrazilo dvoch mužov, jeden z nich to neprežil!
Zdroj: TASR

K tragickej zrážke došlo v stredu vo večerných hodinách na ceste III. triedy v obci Kysucké Nové Mesto. „56-ročná vodička išla na Škode Fabia v smere do centra mesta a na priamom úseku cesty narazila do dvoch mužov (†44, 59), ktorí v tom čase prechádzali po riadne označenom priechode pre chodcov. Po náraze boli muži vymrštení na prednú kapotu vozidla a čelné sklo a následne spadli na vozovku. Obidvaja muži utrpeli pri dopravnej nehode ťažké zranenia, s ktorými boli prevezení do nemocnice,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Jeden z mužov (†44) zraneniam pri prevoze do nemocnice podľahol. Druhého 59-ročného muža hospitalizovali v nemocnici. Polícia požitie alkoholických nápojov u vodičky Škody Fabia nezistila.Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM