Jozef Legéň Kultúra

Najlepší film tohto leta v letnom kine: Uvidíme snímku, ktorá od vás dostala najviac hlasov

Aj náročný divák si už dnes príde na svoje v letnom kine na Hlinkovom námestí. Film, ktorý vyhral prvé miesto počas júnového hlasovania, si budete môcť vychutnať v premiére dnes o 20.00.

Ilustračný obrázok k článku Najlepší film tohto leta v letnom kine: Uvidíme snímku, ktorá od vás dostala najviac hlasov
Zdroj: Dnes24.sk

Film, ktorý získal prvé miesto počas júnového hlasovania si budete môcť pozrieť už dnes na Hlinkovom námestí v letnom kine Telka v meste a pokiaľ tušíte, že je to titul s názvom Chlapec v pruhovanom pyžame, tak máte pravdu. Film stvárňujúci brutalitu a absurditu 2. svetovej vojny si získal mnoho priaznivcov po celom svete a pokiaľ ste ho ešte nevideli, tak máte príležitosť už dnes o 20.00 na Hlinkovom námestí.

Pokiaľ vám to časovo nevyjde, repríza bude hneď na druhý deň v sobotu o 20.00. Telka v meste nezabúda ani na najmenších divákov s rodičmi. V sobotu si budete môcť pozrieť animovanú rozprávku, ktorá taktiež získala najviac hlasov počas júnového hlasovania s názvom Ratatouille, ktorá poteší všetkých malých, ale aj veľkých divákov.

„Všetkých vás, od najmenších po najväčších vás srdečne pozývame k Telke v meste v Žiline, jedinému letnému kinu svojho druhu na Slovensku. Príďte zažiť atmosféru letného kina na vlastnú kožu,“ uviedol Peter Košťál, autor projektu Telka v meste. Celý rozpis filmového leta si môžete pozrieť TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM