Správy

Mesto hľadá ľudí na voľné pracovné pozície: Pozrite, či nie sú tieto džoby ako stvorené práve pre vás...

Mali by ste záujem pracovať pre naše mesto? Ak áno, v tom prípade si prečítajte, na aké pozície hľadá žilinská radnica ľudí a či nemáte záujem o niektorý z ponúkaných džobov.

Ilustračný obrázok k článku Mesto hľadá ľudí na voľné pracovné pozície: Pozrite, či nie sú tieto džoby ako stvorené práve pre vás...
Zdroj: TASR

Mesto Žilina oznámilo voľné pracovné miesto učiteľka MŠ (predprimárne vzdelávanie) v ZŠ s MŠ, Dolná Trnovská. Jedná sa o prácu na plný úväzok s dátumom nástupu v januári 2016.

Požiadavky na uchádzača: min. úplné stredné odborné vzdelanie príslušného zamerania, vítaná je prax v odbore. Požadované doklady: žiadosť o prijatie do zamestnania, profesijný životopis, doklad o ukončenom vzdelaní, súhlas so spracovaním osobných údajov, výpis z registra trestov nie starší ako tri mesiace a potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti. Žiadosti a požadované doklady treba doručiť písomne alebo elektronicky do 18. decembra na adresu: riaditel.zstrnove@gmail.com.

Rovnaké voľné pracovné miesto učiteľ pre predprimárne vzdelávanie (učiteľ pre MŠ) s nástupom od 1. januára 2016, je aj v Materskej škole Zástranie. Požiadavky: ukončené odborné stredoškolské vzdelanie s maturitou,prí­padne bakalárske v danom obore. Žiadosti treba posielať na skolkazastranie@gmail.com, tel.: 041/5654537, 0904 526 999.

THP pracovníka na zabezpečovanie účtovníckej agendy zas hľadajú v ZŠ Karpatská. Je to úväzok na dobu určitú (1 rok), termín nástupu dohodou. Základné požiadavky: min. úplné stredné vzdelanie príslušného zamerania. Požadované doklady: žiadosť o prijatie do zamestnania, profesijný životopis, doklad o ukončenom vzdelaní, súhlas so spracovaním osobných údajov, výpis z registra trestov nie starší ako tri mesiace a potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti. Žiadosti spolu s požadovanými dokladmi treba doručiť písomne alebo elektronicky do 27.novembra na adresu: riaditel@zskarza.edu.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM