Jakub Forgács Krimi

Libor odfotil ženu v intímnych chvíľach a zábermi zo sexu ju začal vydierať: Napokon sa psychicky zrútila!

Libor (37) ženu, s ktorou sa zoznámil cez internet, podľa polície vyfotografoval v intímnej chvíli a následne ju fotkami zo sexu vydieral. Teraz mu hrozí až desať rokov basy.

Ilustračný obrázok k článku Libor odfotil ženu v intímnych chvíľach a zábermi zo sexu ju začal vydierať: Napokon sa psychicky zrútila!
Zdroj: Webnoviny.sk

Vyšetrovateľ v uplynulých dňoch obvinil Libora (37) z okresu Levice zo zločinu vydierania. „Obvinený muž sa na internetovom portáli zoznámil so ženou z Turca, na ktorom so ženou intenzívne komunikoval. V januári 2014 ženu navštívil v mieste trvalého bydliska v Turci,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Ako pokračovala, žena nastúpila k Liborovi do auta a presunuli sa do neďalekej obce, kde medzi nimi došlo k sexuálnemu styku.

„Sexuálny styk si obvinený Libor proti vôli ženy fotografoval, vraj pre jeho osobnú potrebu. Následne v marci obvinený Libor cez internetový portál žene napísal, že potreboval súrne peniaze a fotografie predal,“ uviedla Jana Balogová, podľa ktorej ženu zároveň požiadal o 1 200 eur, za ktorú dostane fotografie späť. „Peniaze mu žena poslala, keď sa s ňou v júni 2014 opakovane skontaktoval a žiadal o ďalšiu sumu vo výške 4 000 eur, Tentokrát sa už žene prostredníctvom sms správ vyhrážal ublížením na zdraví jej samej a jej deťom, ak mu peniaze nepošle,“ pokračovala.

Ako ďalej uviedla hovorkyňa, naposledy sa obvinený Libor so ženou skontaktoval 8. júna, kedy od nej žiadal ďalšiu 1 300 eur, po čom sa žena v obave o svoj život a život svojich blízkych psychicky zrútila. „Obvinenému celkovo vyplatila sumu 4 000 eur. Obvinenému Liborovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na štyri až desať rokov. Stíhaný je väzobne,“ povedala Balogová.

„Nakoľko je dôvodný predpoklad, že obvinený muž rovnakým alebo obdobným spôsobom vydieral aj iné ženy v rámci Slovenska, polícia odporúča potencionálne poškodeným ženám, ktoré mohol vydierať, alebo vydieral 37 ročný Libor z okresu Levice, aby sa s podnetom obrátili na e-mailovú adresu Okresného riaditeľstva PZ v Martine: sekretariat@orpzmt.sk,“ dodala policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM