Aktualizované han Hokej

Hokejový zápas medzi Žilinou a Zvolenou odložili: Môžu za to dvaja pozitívni hráči!

Štvrtkový duel 1. kola Slovenského pohára v hokeji Vlci Žilina - HKM Zvolen odložili po dvoch pozitívnych testoch na koronavírus v kádri hostí.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový zápas medzi Žilinou a Zvolenou odložili: Môžu za to dvaja pozitívni hráči!
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

AKTUALIZOVANÉ: Zápas v Žiline sa uskutoční v piatok (10. 9.) o 17.00 hod. Nastúpia iba očkovaní hráči a v zostave Zvolena sa objaví aj viacero hráčov z partnerského Žiaru nad Hronom.

Náhradný termín zatiaľ neoznámili, no vedenie Zvolena verí, že duel by sa mohol odohrať v piatok 10. septembra od 17.30 h v Žiline.

„Po dopoludňajšom pretestovaní hráčov a realizačného tímu antigénovými testami boli v kádri, ktorý mal odcestovať na podvečerný zápas, zistené pozitívne vzorky u dvoch hokejistov. Kvôli nie úplnej spoľahlivosti AG testov absolvovali vzápätí obaja pozitívne testovaní hráči PCR testy, ktorých výsledky budeme poznať zajtra ráno. Vzhľadom na uvedené skutočnosti bolo vďaka ústretovosti žilinskej strany pohárové stretnutie odložené a netrpezlivo očakávame výsledky PCR testov. V rámci opatrení urobíme všetko preto, aby sa stretnutie odohralo na žilinskom ľade v piatok 10. septembra od 17.30 h,“ uvádza sa na oficiálnej stránke Zvolena.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Prečítajte si aj toto:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM