Michal Demjanovič Rôzne

Fantázia nepozná hraníc: Pozrite si TOP výtvory žilinského tatéra Bisiho, FOTO

Tetovania začínajú byť u mladých ľudí čoraz populárnejšie. Obľúbené sú stále viac aj u obyvateľov Žiliny. Čo je dôležité pri výbere tetovača?

Ilustračný obrázok k článku Fantázia nepozná hraníc: Pozrite si TOP výtvory žilinského tatéra Bisiho, FOTO
Zdroj: Tattoo atelier BISI and SIDI

Michal Chovanec má 24 rokov, pochádza zo Žiliny a študoval na strednej priemyselnej škole stavebnej. V tetovacom štúdiu NEW Tattoo atelier BISI and SIDI ŽILINA pracuje už nejaký ten čas. Za toto obdobie sa u neho vystriedalo viacero zákazníkov či zákazníčok. Nedávno ste mali možnosť prečítať si rozhovor s ním.

Ako v rozhovore prezradil, tak štýl, na ktorý sa momentálne sústredí je realistika. V tej sa snaží neustále zdokonaľovať. No ako sám hovorí: „Robím v podstate všetko či aquarel abstrakt, oldschool ale aj newschool. Sú to dobré veci pri ktorých používam iné techniky tetovania, a tak to nie je pre mňa stále ten istý stereotyp." povedal v rozhovore Bisi.

Zdroj: Tattoo atelier BISI and SIDI

Na otázku, čo by odporučil našim čitateľom, ktorí váhajú či sa nechať potetovať odpovedal: „V prvom rade si dať pozor pri výbere tetovača a dôkladne si pozrieť jeho práce. Ak sa vám jeho práce páčia, potom sa stačí rozhodnúť pre obrázok, alebo mať o ňom aspoň nejakú predstavu,„ Bisi

Aj kvôli tomu sme sa rozhodli priniesť viac Bisiho prác, ktoré vám môžu pomôcť rozhodnúť sa práve pre neho. Jeho diela môžte vidieť v našej fotogalérií!

Čítajte tiež:

Známy tatér Bisi (24) zo Žiliny: Ženy znášajú bolesť oveľa lepšie ako muži, FOTO

Rozhovor so žilinským trénerom karate: V minulej sezóne sme získali až 184 medailí!

Tatér BISI zo Žiliny a jeho diela
24
Galéria
Zdroj: Tattoo atelier BISI and SIDI
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM