Zuzana Gadušová Šport

EXKLUZÍVNY ZÁZNAM: Prvé slová nového trénera v kabíne žilinských vlkov

Peter Mikula je novým trénerom žilinských vlkov. Dnes bude mať svoju premiéru v Banskej Bystrici, s ktorou si to naši hráči rozdajú. Vypočujte si úplne prvé slová, ktoré povedal ako nový tréner svojim hráčom.

Ilustračný obrázok k článku EXKLUZÍVNY ZÁZNAM: Prvé slová nového trénera v kabíne žilinských vlkov
Foto: Zuzana Gadušová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvé slová trénera smerovali ku tabuľkovej pozícií žilinských vlkov. „Páni hráči, myslím, že všetci vnímame okolnosti, aké sú. Číslo desať, je veľmi nepríjemné, snažte sa ho zmeniť. Nech vás to zaujíma. Majte vo svojich hlavách vysporiadané veci a nech vás zaujíma, aby to bolo číslo osem. Potom môžeme budovať aj na nejakých dobrých perspektívach. Potom budeme mať dobrú náladu a bude nás to baviť, keď budeme úspešní. Iba úspech prináša to, že u človeka je záujem. Je to vaša robota. Niektoré veci musíte vnímať, že ste boli zvyknutí vy inak a inak som bol zvyknutý ja. Budeme musieť nejakým spôsobom hľadať kompromis, aby sme číslo desať zmenili na číslo menšie. Uchopme sa toho dnešným zápasom, aby sme obidve strany urobili dobrú robotu,“ uviedol Peter Mikula jasne svojim nových zverejncom.

Nový žilinský kouč hneď na rovinu vysvetlil, ako bude prebiehať medzi ním a chalanmi komunikácia.„Dú­fam, že budeme vychádzať dobre. Niektorí ma tu už poznáte a viete, že to čo poviem, to platí. Musí to platiť, lebo je to vaša robota. Nemám rád spory, nemám rád konflikty, ani mlčanie. Čiže keď niekto niečo má, príde zo slušnou formou za mnou, ak ju nájde. Ani ja nie som génius, ktorý vie všetko najlepšie na svete. Rád sa nechám obohatiť novou myšlienkou. Prípadne, môžem na nejaký názor prejsť. V prvom rade sa musím trafiť do toho, aby to tu začalo fungovať po všetkých stránkach,“ dodal nový tréner MsHK Žilina.

Pozrite si v našej videogalérií ZÁZNAM, ako sa Peter Mikula prihovára svojim novým zverencom.

Úplne prv slová ktoré povedal nový tréner Vlkov, Peter Mikula
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM