Soňa Vanovčanová Krimi

Dramatické chvíle na žilinskej križovatke: Títo policajti zrejme muža zachránili!

Žilinská polícia prijala oznámenie, že po frekventovanej križovatke v meste sa pomedzi autá pohybuje muž a ohrozuje tak seba i iných. Na miesto bola vyslaná policajná hliadka.

Ilustračný obrázok k článku Dramatické chvíle na žilinskej križovatke: Títo policajti zrejme muža zachránili!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Polícia SR o tom informovala na svojich facebookových stránkach o ozname z linky 112, ktorý prijalo Operačné stredisko v Žiline. Podľa toho sa mal po dvojprúdovej ceste pri kruhom nadjazde Rondel pohybovať pomedzi prechádzajúce autá muž. Ako ďalej uviedli policajti, týmto konaním mal ohrozovať nielen svoj život a zdravie, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. „Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina-západ,“ zdôraznila polícia.

Podľa polície, hliadka z obvodného oddelenia pri príchode k miestu zbadala muža, ktorý bol na moste a snažil sa preliezť zábradlie.

„Jednu nohu už mal na druhej strane zábradlia. Policajti k nemu priskočili a zo zábradlia ho strhli, a tak mu zabránili v jeho ďalšom konaní. Pod zábradlím bola dvojprúdová cesta a mužovi hrozil bezprostredný pád z výšky,“ uvádzajú muži zákona na sociálnej sieti.

Policajti s mužom komunikovali, ale ten bol rozrušený a zmätený. Po zistení totožnosti bol muž odovzdaný zdravotníkom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM