Krimi

Dramatická záchranná akcia pri Žiline: Muž bol doslova na polceste na druhý svet!

O zázraku môžeme hovoriť v prípade muža, ktorý bol desiatky minút takpovediac na ceste na druhý svet. Po tom, ako zišiel so svojim autom do priekopy, sa rozbehla dramatická záchranná akcia.

Ilustračný obrázok k článku Dramatická záchranná akcia pri Žiline: Muž bol doslova na polceste na druhý svet!
Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči zo Žiliny boli zalarmovaní a vyslaní k dopravnej nehode auta do obce Divinka. Hasiči po príjazde zistili, že Škoda Octavia je v priekope a prívesný vozík naložený drevom, ktorý za sebou ťahalo, je prevrátený.

„Do príjazdu hasičov vytiahli prítomní občania vodiča z vozidla, pričom vodič nejavil známky života. Hasiči okamžite začali s resuscitáciou a pokračovali v nej aj po príjazde záchrannej zdravotnej služby spoločne s jej osádkou,“ uviedla hovorkyňa Krajského Hasičského záchranného zboru v Žiline Miroslava Ondríchová.

Vodič mohol pravdepodobne pred nehodou dostať infarkt a len včasné zareagovanie hasičov mu zachránilo život. Podľa informácii čas.sk resuscitácia trvala až 45 minút, po ktorých sa podarilo muža vrátiť späť medzi živých. „Po stabilizovaní bol vodič auta vynesený z priekopy a naložený do záchranky. Po zdokumentovaní nehody políciou bolo osobné auto s prívesným vozíkom vytiahnuté z priekopy,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM