Barbara Dallosová Krimi

Dráma v žilinskej MHD: Mladík si nechcel nasadiť respirátor, na vodiča vytiahol nôž!

Na upozornenie nasadiť si respirátor reagoval muž agresívne. Neváhal dokonca vytiahnuť nôž.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v žilinskej MHD: Mladík si nechcel nasadiť respirátor, na vodiča vytiahol nôž!
Zdroj: pixabay.com

Na Ul. P. O. Hviezdoslava v Žiline sa v MHD na linke č. 31 objavil cestujúci, ktorý sa dostal do konfliktu s vodičom kvôli respirátoru. Ten je v súčasnosti vo verejnej doprave povinný. O nedeľnom (6. 2.) incidente informovala Mestská polícia Žilina na sociálnej sieti.

„Vodič upozornil mladého muža na povinnosť mať v autobuse respirátor. Namiesto toho, aby si respirátor nasadil, vytiahol mladík nôž, tzv. motýlik, a vodiča ním mal ohrozovať. Vodič privolal hliadku mestskej polície, ktorá dvadsaťročného muža za použitia donucovacích prostriedkov spacifikovala,“ uvádza mestská polícia s tým, že následne mladíka odovzdali príslušníkom štátnej polície. Pri udalosti, našťastie, nedošlo k žiadnym zraneniam.

Agresívny cestujúci nebol jediným prípadom, ktorým sa počas uplynulého víkendu zaoberali žilinskí mestskí policajti. Okrem toho riešili tiež 17 priestupkov konzumácie alkoholu na verejných priestranstvách, z toho v troch prípadoch išlo o neplnoleté osoby. Zaznamenali tiež 11 priestupkov fajčenia na verejnom priestranstve a zistili tri prevádzky, ktoré mali napriek aktuálnem zákazu otvorené po desiatej hodine večer.

„Všetky zistené priestupky vybavili uložením pokút v blokovom konaní, prípadne napomenutím,“ dodáva mestská polícia.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Ďalšie aktuálne správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM