Správy Samospráva

Dôležité INFO pre Žilinčanov: Dočasne sa zatvára mestský úrad i ďalšie služby

Tento rok už obyvatelia Žiliny na radnici osobne nič nevybavia. Viacero služieb bude sprístupnených opäť až v januári.

Ilustračný obrázok k článku Dôležité INFO pre Žilinčanov: Dočasne sa zatvára mestský úrad i ďalšie služby
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Mestský úrad v Žiline bude pre verejnosť uzatvorený od pondelka 21. decembra do piatka 8. januára 2021. Dostupné nebude ani klientske centrum v sídle úradu na Námestí obetí komunizmu, pozastavené budú všetky služby vrátane podateľne. Dôvodom sú aktuálne protiepidemio­logické nariadenia a zákaz vychádzania, ktorý platí od soboty. Informoval o tom hovorca mesta Vladimír Miškovčík.

Doplnil, že v termíne od 21. decembra do 8. januára 2021 budú zatvorené detské jasle na uliciach Veľká okružná a Puškinova. V rovnakom termíne je v Žiline prerušená aj činnosť tzv. sociálneho taxíka, prepravnej služby pre imobilných občanov a ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím.

„Denný stacionár na Námestí J. Borodáča nebude fungovať od 28. decembra do 8. januára 2021. V rovnakom termíne budú uzatvorené jedálne pre seniorov v správe mesta na Námestí J. Borodáča, na Lichardovej ulici a výdajňa stravy na ulici A. Kmeťa,“ vymenoval hovorca s tým, že poskytovať nebudú ani donášku stravy do domácností.

O opätovnom sprístupnení služieb bude mesto informovať, povedal Miškovčík. V prípade riešenia agendy s niektorým z konkrétnych odborov či oddelení Mestského úradu v Žiline môžu obyvatelia využiť telefonický či e-mailový kontakt na zamestnancov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuálne správy zo Žiliny

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM