Barbara Dallosová Krimi

Zrazil mladíka na elektrokolobežke a ušiel: Žilinská polícia hľadá svedkov nehody

Elektrických kolobežiek je v našich uliciach čoraz viac. V tomto prípade došlo k zrážke s autom, ktorého vodič sa však nezachoval tak, ako mal.

Ilustračný obrázok k článku Zrazil mladíka na elektrokolobežke a ušiel: Žilinská polícia hľadá svedkov nehody
2
Galéria

O nehode auta a elektrickej kolobežky, ku ktorej došlo na ceste tretej triedy pri obci Ďurčiná, informuje hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Radko Moravčík.

Podľa hovorcu šiel neznámy vodič od obce Ďurčiná na Rajec, pričom vrazil do elektrickej kolobežky, ktorá šla po pravom okraji cesty.

„Neznámy vodič motorového vozidla z miesta odišiel bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody. Pri dopravnej nehode utrpel 18-ročný vodič kolobežky zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou práceneschopnos­ti,“ uvádza Moravčík.

Polícia nehodu, ktorá sa stala ešte 27. augusta, vyšetruje, potrebuje však pomoc verejnosti.

„Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody (vodiča, ktorý viedol neznáme vozidlo), aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na tel. čísle 0961403516,“ vyzýva možných svedkov Moravčík.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM