Správy

Žilinský dopravný podnik sa objavil na známej sociálnej sieti... Je tu však jedno veľké ALE!

Dnes už podniky, kluby či inštitúcie nemajú len oficiálne webové, ale aj facebookové stránky. Na známej sociálnej sieti sa objavil aj žilinský dopravný podnik. Je tu však jedno veľké ale...

Ilustračný obrázok k článku Žilinský dopravný podnik sa objavil na známej sociálnej sieti... Je tu však jedno veľké ALE!
Zdroj: Dnes24.sk

Dopravný podnik mesta Žiliny na svojom oficiálnom webe zverejnil stanovisko, v ktorom sa dištancuje od facebookovej stránky, zaregistrovanej pod názvom DPMŽ.

„Facebook stránka DPMŽ nie je a ani nikdy nebola oficiálnou stránkou Dopravného podniku. Stránku zaregistroval nadšenec MHD, ktorý na ňu pridáva príspevky, ktoré v podstate kopírujú novinky a obsah oficiálnej web stránky www.dpmz.sk,“ informuje Dopravný podnik. Ako ďalej uvádza, žiadne vyjadrenia administrátora stránky nie sú a ani nikdy neboli odkomunikované s vedením spoločnosti a Dopravný podnik za tieto vyjadrenia a príspevky odmieta zodpovednosť.

„Je nám ľúto, ak bol niekto z cestujúcich uvedený v omyl aj na základe informácií na tejto facebookovej stránke, ale Dopravný podnik mesta Žiliny vyhlasuje, že zatiaľ nemá zaregistrovaný facebook profil, na ktorom by komunikoval s cestujúcimi,“ dopĺňa Dopravný podnik.

Foto: DPMŽ

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM