Správy

Vodiči pozor! Na tejto ceste v Žiline bude dlhodobejšie prejazdný len jeden pruh

Polícia upozorňuje na čiastočnú uzávierku cesty I/18A v úseku mostného objektu v k. ú. Žilina – ľavobrežná (premosťuje Kysuckú cestu). Až do 6. decembra tu bude prebiehať výmena nefunkčného mostného záveru. Premávka bude usmernená do jedného jazdného pruhu.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči pozor! Na tejto ceste v Žiline bude dlhodobejšie prejazdný len jeden pruh
Zdroj: Webnoviny.sk

Druh uzávierky je čiastoťný, uzavretý bude vždy len jeden jazdný pruh v rámci dvojpruhovej komunikácie na moste, prejazdná šírka voľného jazdného pruhu zostane minimálne 3,50 metra „Dôvodom čiastočnej uzávierky je výmena nefunkčného mostného záveru. Obmedzenie platí až do 6. decembra 2013. Dĺžka uzavierky na ceste bude maximálne 100 metrov,“ informoval hovorca polície Radko Moravčík.

Cestná premávka bude v jednom jazdnom páse usmernená prenosným dopravným značením a dopravným zariadením do voľného jazdného pruhu minimálnej šírky 3,5 metra dotknutého jazdného pásu (doprava v opačnom jazdnom páse bude bez obmedzenia)

Nie je vylúčené, že sa tu budú hlavne v špičkách tvoriť kolóny. Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky o trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie dopravného značenia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM