Soňa Vanovčanová Krimi

VIDEO z policajnej naháňačky pri Žiline: Adam (23) skončil v priekope, stále to však nevzdal

Polícia zverejnila video, ktoré miestami pripomína zábery z akčného filmu. Čítajte, čo sa dialo na ceste v susednom okrese.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z policajnej naháňačky pri Žiline: Adam (23) skončil v priekope, stále to však nevzdal
Zdroj: TASR

Policajná hliadka v Čadci zastavovala vodiča vozidla Škoda Octavia, ktorý mal vyjsť z priestorov čerpacej stanice na cestu I/11 v protismere, ten však začal pred policajtami unikať smerom na Svrčinovec. O prípade (11.11.), z ktorého sa stala dramatická policajná naháňačka, informuje Polícia Slovenskej republiky na svojom oficiálnom facebooku a tiež žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Ako opisujú policajti, počas jazdy vodič odbočil na cestu III. triedy smerom na miestnu časť Milošová, pričom pri jazde v ostrej ľavotočivej zákrute v miestnej časti Čadce Podzávoz neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a narazil do oplotenia rodinného domu.

„Vozidlo pokračovalo v pohybe v nekontrolovanom šmyku až skončilo mimo cestu na voľnom priestranstve. Potom vodič z auta vyskočil a pred policajtmi utekal po miestnom potoku, kde ho napokon policajti zadržali a predviedli na policajné oddelenie,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Balogová. Vykonaná dychová skúška podľa hovorkyne požitie alkoholických nápojov u vodiča nepotvrdila.

„Policajti následne lustráciou zistili, že 23 ročný Adam z Čadce má právoplatne uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Poverený príslušník PZ mladíka obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ zdôraznila žilinská krajská policajná hovorkyňa.

„23 ročný Adam je políciou v Čadci stíhaný za rovnaký prečin, ktorého sa mal dopustiť ešte 15. októbra tohto roku, kedy napriek právoplatne uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá, mal v obci Svrčinovec šoférovať auto Nissan Primera. Poverený príslušník PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného 23 ročného Čadčana do väzby,“ uzavrela Balogová.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Mladý vodič z Kysúc (23) skončil v priekope: Únik pred políciou sa mu nevydaril
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM