Soňa Vanovčanová Krimi

Veľkonočné sviatky dali zabrať aj žilinským mestským: Pozrite, čo všetko riešili! FOTO

Mestskí policajti mali počas Veľkej noci plné ruky práce. Riešili takmer dve stovky udalostí a priestupkov.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočné sviatky dali zabrať aj žilinským mestským: Pozrite, čo všetko riešili! FOTO
5
Galéria
Foto: Soňa Vanovčanová / Zdroj: Dnes24.sk

Nielen žilinský urgent, ale aj mestskí policajti mali počas Veľkej noci, čo robiť. Metská polícia Žilina o tom informovala na svojom profile na sociánej sieti Facebook.

Mestská polícia podľa sociálnej siete počas veľkonočných sviatkov riešila 190 udalostí a priestupkov.

„Najviac priestupkov a incidentov riešili hliadky v súvislosti s požívaním alkoholických nápojov mladistvými osobami do 18 rokov (aj kontroly prevádzok), požívanie alkoholických nápojov na verejnosti, zranené osoby, spiace osoby na verejnosti pod vplyvom alkoholu, ale aj fyzické konflikty a ruvačky. V tejto súvislosti bola hliadkami poskytovaná v akútnych prípadoch predlekárska pomoc do príchodu RZP,“ uvádzajú mestskí policajti.

Mestská polícia ďalej riešila aj priestupky znečisťovania verejných priestranstiev a sviatočné dni sa nevyhli ani rušeniu nočného kľudu. Zasahovala tiež pri záberoch verejných priestranstiev, priestupkoch „psíčkarov“ i priestupkoch v zmysle zákona o ochrane nefajčiarov a pri poškodení majetku alebo pokusoch o jeho poškodenie.

„Okrem toho stratené, často hodnotné veci (fotoaparát, mobily, peňaženky…) boli odovzdané ich majiteľom, vodiči, ktorí si na parkoviskách sídlisk zabudli uzamknúť a riadne zabezpečiť vozidlá (otvorené okná), alebo mali v nich viditeľné hodnotné veci, boli vyrozumení. Zistené poruchy alebo iné závady v meste boli nahlásené na príslušné organizácie,“ dodala Mestská polícia na záver.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM