Jakub Forgács Krimi

V Žiline prebehla policajná akcia: Na pozore sa museli mať krčmy aj tínedžeri!

Muži zákona si posvietili na podniky a aj mladých ľudí. Ako dopadla policajná kontrola vo vytypovaných žilinských pohostinských a reštauračných zariadeniach?

Ilustračný obrázok k článku V Žiline prebehla policajná akcia: Na pozore sa museli mať krčmy aj tínedžeri!
Zdroj: TASR

„Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali, vo štvrtok v čase od 16:00 do 18:00 v meste akciu zameranú najmä na odhaľovanie predaja a podávania alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov vo vytipovaných pohostinských a reštauračných zariadeniach,“ informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Policajti podľa hovorcu venovali pozornosť aj pátraniu po omamných látkach, jedoch a prekurzoroch, po hľadaných a nezvestných osobách aj veciach pochádzajúcich z trestnej činnosti. „Policajti počas akcie priamo na miestach kontroly uložili v zmysle platnej právnej úpravy tri blokové pokuty osobám, ktoré umožnili požívať alkohol trom mladistvým osobám,“ uviedol Moravčík.

„Polícia bude v akciách zameraných na odhaľovanie predaja a podávania alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov pokračovať aj naďalej, za účelom eliminovania tohto druhu konania,“ dodal hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM