Jozef Legéň Samospráva

Toto tu ešte nebolo, priamy prenos vám dá info z prvej ruky: Župný parlament bude rokovať online!

Zastupiteľstvo ŽSK pristúpilo na zaujímavú novinku. Po novom sa rokovania budú vysielať v priamom prenose na webe. Každý občan si tak bude môcť z pohodlia domova pozrieť rokovania a dozvedieť sa viac o čom poslanci rozhodujú.

Ilustračný obrázok k článku Toto tu ešte nebolo, priamy prenos vám dá info z prvej ruky: Župný parlament bude rokovať online!
Zdroj: TASR

Žilinský samosprávny kraj (ŽSK) pristupuje s cieľom bližšej a adresnejšej komunikácie s občanmi k zmene spôsobu informovania o svojich činnostiach a aktivitách. S nástupom nových technológií a ich širokých možností využitia chce priblížiť širokej verejnosti prostredníctvom priamych prenosov zasadnutia poslaneckého zboru Zastupiteľstva ŽSK a ďalších vybraných podujatí, ktoré budú následne archivované na webovej stránke ŽSK.

„Posúvať činnosť župy k väčšej otvorenosti a transparentnosti. To je jeden z cieľov, ktorý chceme napĺňať a to i prostredníctvom moderných technológií. Som presvedčený, že rokovania župného parlamentu budú i naďalej konštruktívne a občania tak budú mať možnosť dozvedieť sa viac o aktuálnom dianí v kraji a témach, o ktorých rozhodujú župní poslanci,“ uviedol predseda ŽSK Juraj Blanár.

Už v pondelok 24.2.2014 o 10:00 si bude môcť široká verejnosť pozrieť priamy prenos v poradí 3. zasadnutia Zastupiteľstva ŽSK prostredníctvom online prenosu na webovej stránke www.regionzilina.sk, v sekcii Online prenosy.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM