Rôzne Správy

SVET O SLOVENSKU: Som posadnutá túžbou stať sa matkou, hovorí krásna Sklenaříková

Spamätala sa neskoro - slovenská topmodelka oslávila už 45. narodeniny. Materstva sa nevzdáva, hoci otehotnieť sa jej stále nedarí.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Som posadnutá túžbou stať sa matkou, hovorí krásna Sklenaříková
Zdroj: Facebook

Adriana je vo Francúzsku veľká hviezda a to nielen vďaka modelingu, ktorému sa už aktívne nevenuje. Plynule dokázala presedlať na kariéru moderátorky televíznych šou a pôsobí tiež ako ambasádorka francúzskeho Červeného kríža.

Pri príležitosti jej nedávnych 45. narodenín zverejnil francúzsky časopis Closer článok, kde pripomína jej slovenský pôvod, slávnu kariéru i márnu túžbu po potomkovi.

Bez vrásky!

Adriana Sklenaříková používa priezvisko Karambeu po svojom prvom manželovi – slávnom futbalistovi tmavej pleti Christianovi Karembeu. V roku 2011 sa však za veľkej pozornosti médií rozviedli a dnes tvorí šťastný pár s bohatým podnikateľom Aramom Ohanianom. Closer pripomína, že o pozornosť mužov nikdy nemala núdzu.

Čítajte aj: Svet o Slovensku: Krásna Adriana Sklenaříková zostáva stále slovenskou kráskou

“Jej krása stále provokuje mužské túžby a ženskú žiarlivosť. Nie je náhoda, že táto kráska slovenského pôvodu má za sebou skvelú kariéru modelky,” píše Closer. Dodáva, že vo svojom čerstvom veku 45 rokov nemá na tvári ani vrásku a každý by povedal, že je oveľa mladšia.

Adriana Sklenarikova
10
Galéria
Zdroj: Facebook

Posadnutosť dieťaťom

Ani peniaze, krása a mladý vzhľad však nedokážu Adriane splniť jej najväčšie želanie – dieťa. Priznáva sa, že po ňom túži viac ako kedykoľvek pred tým a hnevá sa na seba, že sa zobudila príliš neskoro.

“Dala som sa vyšetriť a po fyzickej stránke som v poriadku. Som pripravená na tehotenstvo, ale neprichádza to.”

Priznáva, že materstvo odkladala tak dlho, pretože všade okolo seba videla príklady slávnych žien, ktoré rodili až po štyridsiatke. “Zdalo sa mi, že môžem ešte počkať,” hovorí Adriana pre Closer. Jej túžbu umocnil aj nový partner, ktorý je podľa jej slov “konečne ten pravý.”

Čítajte aj: SVET O SLOVENSKU: Za lásku krásnej Betty z Dobšinej ponúkol britský bankár pol milióna libier!

“Je to moja priorita. Chcem dieťa. Stalo sa to mojou posadnutosťou… každý mesiac čakám, že bude zo mňa mama, neustále sledujem svoje telo. Ak by sa mi to podarilo, bola by som najšťastnejšia na svete… ale biologické hodiny sú neúprosné,” hovorí Adriana. Vo svojom úprimnom vyznaní dodáva, že keby mohla vrátiť čas, snažila by sa mať dieťa oveľa skôr.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM