Igor Petrík Správy

Súťaž o najkrajšie mesto o pár dní končí a takto si vedie Žilina: Sme v TOP 10!

Nie tak dávno sme písali o tom, že postavenie Žiliny v súťaži o najkrajšie mesto je viac ako potešiteľné. A veci sa odvtedy ešte viac zmenili k lepšiemu. Pozrite si, ako sa darí nášmu mestu.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto o pár dní končí a takto si vedie Žilina: Sme v TOP 10!
Zdroj: TASR

Prvýkrát sme na hlasovaciu súťaž a jej priebežné výsledky zaostrili koncom mája. Žiline sa darilo už vtedy, veď bola na deviatom mieste. A odvtedy sa veci zlepšili ešte viac k lepšiemu.

Žilina totiž poskočila ešte o jedno miesto smerom nahor. A dnes, už len pár dní do konca súťaže, jej patrí v konkurencii 139 miest vynikajúca 8. priečka.

Súťaž, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, odštartovala ešte prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Hlasovanie prebieha do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny. Hlasovať môžu všetci, ktorí majú záujem podporiť svoje obľúbené mesto a to prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk, kde sa najprv treba bezplatne a nezáväzne zaregistrovať.

Hlasovať je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec. Novým pravidlom oproti minulým ročníkom súťaže ale je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Cieľom súťaže je poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM