Zuzana Gadušová Šport

Španielske futbalové hviezdy v Žiline: Štadión je totálne vypredaný, s čím treba vopred rátať?!

Svetý futbaloví hráči ako je Iker Casillas, Gerard Piqué či Andrés Iniesta dnes zavítajú do Žiliny, na štadión pod Dubňom. Pre ľudí je vytvorené pohodlie, takže určite si vychutnajú futbal naplno.

Ilustračný obrázok k článku Španielske futbalové hviezdy v Žiline: Štadión je totálne vypredaný, s čím treba vopred rátať?!
Zdroj: Dnes24.sk

Aktuálnych európskych šampiónov, čaká dnes večer zápas na žilinskom štadióne. Zápas Slovenska so Španielskom začne pod Dubňom o 20:45. „Poprosím všetkých fanúšikov, ktorý majú zakúpené vstupenky, aby rátali s tým, že dopravná situácia v Žiline je, aká je. Je komplikovaná a štadión je úplne vypredaný, aby počítali s tým a prišli na zápas s časovou rezervou. Aspoň 3 až 4 hodiny pred, aby mali kľud. Brány štadióna sa otvoria 2 hodiny pred zápasom, čiže o 18:45,“ uviedol hovorca SFZ Juraj Čurný.

Do predaja na tento úžasný zápas išlo 10 200 vstupeniek. Od začiatku mája boli lístky vypredané, všetky vstupenky sa predali hneď v prvý deň. Španielsky zväz dostal 150 vstupeniek na hlavnú tribúnu v rámci tradičnej výmeny medzi federáciami a ďalších 120 lístkov do sektoru hostí. „Je pripravených veľa promo aktivít, ľudia sa určite nebudú nudiť. Návštevníci budú mať vytvorené pohodlné podmienky pre to, aby si mohli vychutnať futbalový zážitok,“ dodal Čurný.

Španieli sú ubytovaní v hoteli v Rajeckých Tepliciach, neďaleko Žiliny. Po zápase sa hráči presunú naspäť do svojho hotela. Španieli odletia zo Slovenska až v piatok. Pôjdu rovno do Luxemburska, kde ich čaká kvalifikačný zápas Majstrovstiev Európy 2016.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM