han Iné športy Šport

Sagan radikálne zmenil imidž: PEŤO, veď ty si išiel dohola! FOTO

A vlasy sú fuč! Najnovšia fotka slovenského cyklistu Petra Sagana mnohých šokovala. Elitný pretekár si totiž ostrihal všetky vlasy.

Ilustračný obrázok k článku Sagan radikálne zmenil imidž: PEŤO, veď ty si išiel dohola! FOTO
9
Galéria
Zdroj: instagram

Jazdec nemeckého tímu Bora-Hansgrohe je síce známy tým, že rád strieda účesy, ale teraz predviedol poriadnu zmenu.

Aj on má rúško

Žilinský rodák si na svoj oficiálny instagramový profil včera pridal nový príspevok. Propaguje v ňom nosenie rúšok a ďakuje nadácii monackej princeznej Charlene. V Monaku, kde má Sagan rezidenciu, rozdávala rúška s nápisom #strongtogether, čo v preklade znamená silní spolu.

„Je mi cťou, že som zástancom nadácie a ďakujem im za ich iniciatívu distribuovať rúška v Monaku,“ napísal Sagan ku statusu.

Nový imidž

Ako sme už spomenuli, tridsaťročný pretekár vie zaskočiť fanúšikov náhlou zmenou imidžu. Potvrdil to aj teraz, keď si pri propagácii rúška všimli aj jeho „holú“ hlavu. Dovtedy nosil účes s hustými vlasmi s množstvom gélu. Na niekoľko týždňov tak Sagan aspoň nebude mať problém, ako sa učeše.

Zapustil bradu?

Ešte malý detail. Okrem toho, že išiel „na trojku“, spod rúška mu vytŕča aj hustejší porast brady. Predtým mal síce strnisko, ale hlavne si pestoval fúzy okolo úst. Žeby teda Peter všetkých prekvapil dvojitou zmenou?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM