Michal Demjanovič Kultúra

Podujatie plné bublín opäť v Žiline: Program pre mladších i starších

Predstavte si moment, počas ktorého ulice zaplavia stovky až tisícky pestrofarebných bublín. Takýto spoločný okamih zažijeme už onedlho opäť aj v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Podujatie plné bublín opäť v Žiline: Program pre mladších i starších
Zdroj: TASR

Oganizátori tohto roku prišli s novinkou, ktorá sa týka programu. „Program tohtoročného Bubble day sme rozdelili do dvoch častí, aby sme tak vyhoveli záujemcom, ktorí sa počas dopoludňajších hodín nemajú možnosť podujatia zúčastniť," informovala organizátorka a koordinátorka bublinového podujatia Lucia Randová.

Tretí ročník

Mládý ľudia prišli už v roku 2014 s originálnym nápadom, zaplniť ulice nášho mesta bublinami. Predchádzajúce ročníky sa vydarili a tak sa chystá už tretí ročník. Podujatie má celoslovenský ráz a okrem toho sa bude konať aj vo veľkých európskych mestách.

Tento ročník sa uskutoční vo štvrtok 25. augusta 2016 od 11:00 na Mariánskom Námestí. Počas podujatia predvedie svoju bublinovú show, workshop a pre záujemcov i uzavretie do bubliny či horiacu bublinu. Myšlienka Dňa bublín na Slovensku vznikla pred dvomi rokmi a autorkou je mladá vysokoškoláčka, ktorá momentálne pôsobí v Taliansku.

Pre mladších i starších

Prvá časť programu bude určená skôr pre mladších návštevníkov. „Od 11:00 budú môcť návštevníci zažiť súťaže ako ľudské človeče, bublinovú dráhu , maľovanie na tvár, bubble show a workshop s Matejom Kodešom na Mariánskom námestí," priblížila Randová.

Program druhej časti ráta skôr so staršími účastníkmi. „Program sa presunie do coffe wine bistre Trezor, kde od 18:00 budú môcť návštevníci zažiť Bubble talkshow, počas ktorej vyspovedá hlásateľ a moderátor Ladislav Eliáš svetoznámeho bublinára, samozrejme s bublinovým doprovodom“, dodáva Randová.

Čítajte tiež:

Vychutnajte si záver augusta v Žiline a okolí: Top 10 akcií nového týždňa

Prehľad najklikanejších článkov týždňa: Čo Žilinčanov zaujalo najviac?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM