Tlačové správy

Tesco pred Vianocami rozširuje online nákupy na severe Slovenska. Zistite, či aj u vás

Nákup potravín či potrieb do domácnosti za pár minút cez počítač alebo smartfón si môžu dopriať už aj obyvatelia Považskej Bystrice a jej okolia. Spoločnosť Tesco totiž rozširuje obľúbenú službu Online nákupy na severe Slovenska do 16 nových lokalít.

Ilustračný obrázok k článku Tesco pred Vianocami rozširuje online nákupy na severe Slovenska. Zistite, či aj u vás
Zdroj: TESCO STORES SR, a.s.

„Pre veľký záujem o službu Tesco Online nákupy na severe Slovenska budeme od 9. novembra 2023 potraviny a všetko potrebné pre domácnosť rozvážať na severe Slovenska okrem Žiliny aj z Považskej Bystrice. Služba tak bude k dispozícii pre ďalších takmer 20-tisíc domácností v meste Považská Bystrica aj v širokom okolí,“ prezrádza Martin Bulla, prevádzkový riaditeľ Tesca na Slovensku a dodáva: „Teší nás, že sa nám podarilo spustiť službu v predvianočnom čase. Pomôžeme tak ďalším zákazníkom Tesca pohodlnejšie nakúpiť všetko potrebné na sviatky bez zbytočného zhonu cez internet. Nakupovanie online šetrí nielen čas, ale pomáha rodinám lepšie si naplánovať výdavky nielen na sviatočné hodovanie.“

Od 9. novembra 2023 bude hypermarket Tesco Považská Bystrica pripravovať a rozvážať online objednávky do okolia až 25 kilometrov. Služba sa tak rozšíri o takmer 430 štvorcových kilometrov, kde žije vyše 54-tisíc ľudí. Vďaka rozšíreniu služby budú môcť nakupovať potraviny pohodlne online aj obyvatelia miest a obcí ako napríklad Udica, Prečín, Jasenica, Ladce, Lednické Rovne či Dolný Lieskov.

„Zákazníci si môžu jednoducho zadaním PSČ overiť na webstránke Tesco Online nákupy, či služba funguje aj v ich obci alebo meste. Záujemcovia o službu z lokalít, kde služba zatiaľ nefunguje, sa môžu aj predregistrovať, aby mali informácie o spustení služby ako prví,“ dopĺňa Martin Bulla.

Spolu so Žilinou budú po novom Tesco Online nákupy dostupné na ploche až 624 štvorcových kilometrov s viac ako s 38-tisíc domácnosťami.

Pre zákazníkov obľúbenej služby Tesco Online nákupy bude k dispozícii doručenie priamo k dverám alebo si môžu svoj nákup objednať online a po novom vyzdvihnúť priamo v obchode prostredníctvom Klikni+Vyzdvihni. Obyvatelia Považskej Bystrice a okolia môžu využívať aj veľmi užitočnú možnosť doručenia svojho online nákupu v deň objednania v časoch denne od 8.00 do 22.00 hodiny.

Tesco v septembri sprístupnilo online nákupy aj pre zákazníkov v Dunajskej Strede a okolí. Služba je tak v tejto lokalite dostupná už pre 100-tisíc zákazníkov.

Pohodlné a jednoduché nakupovanie prostredníctvom Tesco Online nákupov je k dispozícii pre viac ako 3,4 milióna obyvateľov na celom Slovensku. Prostredníctvom tejto služby si zákazníci môžu vybrať z viac ako 13-tisíc kvalitných produktov za rovnaké ceny ako v kamenných obchodoch Tesco. O ich výber sa starajú vyškolení kolegovia, tzv. pickeri, ktorí sú imaginárnymi očami aj rukami zákazníka. Rovnako ako pri nakupovaní v kamenných predajniach Tesco zákazníci môžu nakupovať aj s výraznými zľavami s vernostným programom Clubcard. Členovia Tesco Online Clubu navyše môžu využívať doručenie nákupu bez poplatkov a množstvo ďalších výhod.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TESCO STORES SR, a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM