Tlačové správy

Prežívate milenecký románik? Na tieto 3 veci by ste nemali zabudnúť!

Zakázané ovocie chutí najviac. Stará známa veta, ktorej pravdivosť je neustále overovaná v praxi. Ak viete, o čom je reč, čítajte celé...

Ilustračný obrázok k článku Prežívate milenecký románik? Na tieto 3 veci by ste nemali zabudnúť!
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Ak práve prežívate opojné chvíle zakázanej mileneckej lásky, určite vaše racio nefunguje na 100%. Všetko prežívate emotívne a ľahko sa môže stať, že jednoducho na niečo zabudnete a sladké chvíle sa zmenia na hotové peklo. Zhrnuli sme pre vás 3 základné body, na ktoré je radšej dobré pamätať aj pri zatemnení rozumu.

1. Milenecké vzťahy a internet

Dnes už značná časť mileneckých vzťahov, ale samozrejme aj klasických partnerských, začína na internete. Sme obklopení sociálnymi sieťami a četovacími apkami, nehovoriac o klasických funkciách mobilných telefónov. Je to ale pre milencov bezpečné? Ak už sa rozhodnete pre túto cestu, nemali by ste zabudnúť na pár maličkostí.

Komunikujte cez obľúbený Gmail? Vedzte, že nestačí správy, ktoré majú ostať v utajení, vymazať. Nezabudnite ani na priečinok koncepty, do ktorého systém ukladá všetky rozpísané správy. V prípade, že četujete v najpopulárnejšej sociálnej sieti na Slovensku, cez svoj mobil, určite sa ubezpečte, že na domácom počítači ste sa odhlásili. Ale pozor, nielen z facebookového, ale aj z Google konta! V opačnom prípade sa ľahko môže stať, že správy si prečíta aj vaša polovička.

Mobil si určite nastavte na odtlačok prsta a ubezpečte sa, či pri zamknutej obrazovke nevyskakujú celé znenia mailov či správ na displeji. Novšie telefóny umožňujú nastavenie takzvanej privátnej zóny. Ak to zmáknete, mali by ste byť takmer neviditeľní :)

2. Bacha na fyzické stopy

Hoci žijeme v dobe virtuálnej, zabúdať netreba ani na staré dobré fyzické stopy. Rúž na golieri košele či vlas nesprávnej farby na sedadle spolujazdca už spôsobili nemálo emočných zemetrasení.

Katastrofe sa dá zabrániť dôslednou kontrolou detailov. Nejde však len o to, čo je viditeľné okom. Veľkým nepriateľom milencov môže byť napríklad parfum. Šalamúnsky vymyslené alibi vyjdu nazmar, keď prídete domov presakujúc neznámou vôňou, ktorá určite nepatrí vašej polovičke.

Istotou je vynechať parfum pri spoločných stretnutiach úplne. Milenci si aj tak najomamnejšie voňajú sami sebou. A ešte malý tip – cucfleky nechajte pubertiakom. Tie už by ste nevysvetlili nijako…

3. Keď fitko, tak fitko

Viesť dvojitý život a viesť ho dobre nie je jednoduché. Zbesilo dohodnuté schôdzky bez dobre zváženého výberu miesta a času sú istou a veľmi krátkou cestou k odhaleniu. Univerzálnou pravdou neverníkov je, že veci musia byť ošetrené tak, aby vás nikdy neprekvapila žiadna otázka.

Myslite na všetko. Kam idete, prečo tam idete, kto vás tam môže vidieť, kto tam môže vidieť parkovať vaše auto, kto môže vaše alibi potvrdiť ale tiež, kto môže vaše alibi vyvrátiť. Krytie treba vyšperkovať do posledného detailu a vaše správanie pritom musí vyzerať úplne logicky. Polopate – ak chodíte napríklad ,,do fitka", majte v športovej taške naozaj aj tenisky, uterák a fľašu s vodou… A nezabudnite prísť spotení :)

4. Dokonalý tip

Áno, máte pravdu. Radiť milencom, ako klamať svoje polovičky, je scestné. A nezabúdajte ani na to, že trhaním zakázaného ovocia sa môžete dostať do vážnych problémov. Máme pre vás dokonalý tip.

Zabudnite na neveru a zoberte celú svoju krásnu rodinku do nádherného penziónu ADIKA v Nízkych Tatrách, ktorý je na takýto pobyt priam stvorený :)

Penzión Adika ponúka atraktívne ubytovanie rodinného typu v pokojnom prostredí dedinky Mýto pod Ďumbierom, no s rozsiahlymi možnosťami rekreácie v okolí. Prítomnosť prírody by ste mali cítiť na každom kroku, aj preto sú všetky izby vybavené nábytkom z masívu. Každá izba je vybavená kúpeľňou so sprchovacím kútom, prípadne vaňou, WC a u väčšiny izieb sa môžete kochať výhľadom z balkóna. Samozrejmosťou je káblová TV na každej izbe a v spoločenských miestnostiach, ako aj bezplatné WIFI pripojenie v celom objekte.

V Penzióne Adika vám chcú vytvoriť dovolenku, na ktorú budete ešte dlho spomínať, zariadenie preto ponúka omnoho viac, než len ubytovanie – širokú škálu ponúk športovísk v okolí, skvelé jedlo, bohaté vybavenie, posedenie v altánku priamo v areáli a v neposlednom rade nádherné výhľady a nefalšovanú chuť Horehronia.

Objavte miesto, z ktorého sa vám nebude chcieť vrátiť domov :) Penziión Adika, adresa vášho raja.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM