Kultúra Tlačové správy

Československá legenda mieri na Horehronie: Michal David rozburáca Arénu Brezno

Interpret, ktorého netreba azda nikomu predstavovať. Predaj vstupeniek na koncert československého diskokráľa sa spúšťa už onedlho...

Ilustračný obrázok k článku Československá legenda mieri na Horehronie: Michal David rozburáca Arénu Brezno
Zdroj: Aybee Production

Záver roka je už tradične spätý s Agentúrou Aybee production, ktorá do Arény Brezno prináša tie najzvučnejšie mená slovenskej a českej hudobnej scény. Po vyše 8 rokoch sa môžu nielen všetci Horehronci, ale i návštevníci mesta tešiť na nezabudnuteľného Michala Davida. Viac o pripravovanom koncerte nám už tradične porozpráva PR & Event specialist agentúry Andrej Barančok.

Michal David je veľké meno. Ako sa Ti ho podarilo presvedčiť, aby tento rok vystúpil v Aréne Brezno?

Pravdupovediac trvalo to vyše tri roky. Najprv nás predbehol Poprad a neskôr Zvolen. No keďže bývam neoblomný, nakoniec sa to podarilo. V októbri minulého roka sme doladili podmienky a zahájili prípravy.

Spomenul si vlaňajší október. Samotná príprava takéhoto projektu teda vychádza na rok. Na čo sa môžu návštevníci tešiť?

Treba si uvedomiť, že naše koncoročné projekty v Aréne sú veľkého rozsahu. Však za 6 rokov ich navštívilo vyše 25 000 návštev­níkov, a verím, že čoskoro prelomíme aj 30 000 hranicu. Projekt takéhoto veľkého formátu si vyžaduje dostatok času na kvalitnú prípravu. Ja sa touto cestou musím poďakovať aj naším partnerom, ktorí nás každoročne podporujú a som rád, že sa k nám každoročne pridávajú noví. Nesmierne nás teší aj podpora zo strany primátora mesta Tomáša Abela. Návštevníci koncertu sa môžu tešiť na skvelú šou a nezabudnuteľné hity v podobe jedinečného Michala Davida. Rozdiel oproti naším doterajším projektom bude hlavne v tom, že celá plocha bude určená na státie – čiže pre všetkých tancachtivých bude vytvorený priestor na najväčšiu party tohto roka v Aréne.

Kedy sa celý tento koncert uskutoční?

Koncert Michala Davida bude 15. novembra o 19.00 h v Aréne Brezno. Vstupenky sa začínajú predávať v sieti Ticketportal od pondelka 4. júna. Vstupenky začínajú na sume 17 € a keďže do predaja ide obmedzený počet tzv. VIP vstupeniek priamo pod pódiom je potrebné sa poponáhľať pretože aj v tomto prípade platí, kto skôr príde, prvý berie (úsmev).

Michal David v Brezne
2
Galéria
Zdroj: Aybee Production
Zdroj: Aybee Production
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM