Tomáš Batiz Správy

Zrážka troch áut na diaľnici: Vodič (20) z Mikuláša v protismere, FOTO

Polícia Slovenskej republiky zasahovala na diaľničnom privádzači v Považskej Bystrici. Dôvodom bola zrážka troch osobných áut. Mladý vodič z Mikuláša bol jedným z účastníkov nehody.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka troch áut na diaľnici: Vodič (20) z Mikuláša v protismere, FOTO
4
Galéria

Na diaľničnom privádzači v Považskej Bystrici došlo k dopravnej nehode troch vozidiel. Informovala o tom Polícia SR na svojom Facebooku.

„20-ročný vodič z okr. Liptovský Mikuláš na vozidle Seat Alhambra z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde v tom čase jazdila 55-ročná vodička z Beluše na vozidle Peugeot 307. Do jej vozidla následne narazilo vozidlo BMW, ktoré jazdilo za ňou a riadila ho 34-ročná vodička z Nemšovej a nestihla už zrážke zabrániť,“ skonštatovali policajti.

Ako ďalej informuje polícia, pri dopravnej nehode sa zranila vodička Peugeotu. Dychová skúška u všetkých zúčastnených vodičov bola negatívna.

„Doprava bola počas dokumentovania dopravnej nehody obmedzená a diaľničný privádzač bol sčasti neprejazdný,“ uvádza polícia.

Polícia SR ďalej upozorňujeme vodičov, aby sledovali situáciu v cestnej premávke a dopravné značenie. Malá chvíľa nepozornosti totiž nemusí vždy skončiť len s pokrčenými plechmi, ale aj stratou toho najcennejšieho- ľudského života.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM