han Komunálne voľby

Z hokejového brankára POLITIK? Primátorom Liptovského Mikuláša chce byť Ján Laco!

O post primátora mesta Liptovský Mikuláš sa chce v októbrových komunálnych voľbách uchádzať bývalý brankár slovenskej hokejovej reprezentácie Ján Laco.

Ilustračný obrázok k článku Z hokejového brankára POLITIK? Primátorom Liptovského Mikuláša chce byť Ján Laco!
Zdroj: Facebook.com/Ján Laco

Informoval o tom vo štvrtok na Facebooku s tým, že začína zbierať podpisy pre kandidatúru. Podľa svojich slov má v pláne zjednotiť mesto, aby spolupracovalo ako jeden tím.

Tímový hráč

„Celý život sa snažím byť tímovým hráčom. Vyhýbať sa konfliktom a svoje ciele nedosahovať na úkor iných, ale tvrdou prácou. V hokeji ma tento prístup priviedol až na olympijské hry a k striebornej medaile z majstrovstiev sveta. Po ukončení kariéry som vďaka nemu v Liptovskom Mikuláši postavil a manažujem hokejovú halu, v ktorej vyrastajú talenty z celého Liptova,“ uviedol Laco.

Vyjadreniami o nutnosti zjednotiť mesto Laco poukazuje na dlhotrvajúce spory medzi primátorom Liptovského Mikuláša Jánom Blcháčom a viacerými poslancami mestského zastupiteľstva. Tie vyústili do toho, že mesto funguje v rozpočtovom provizóriu.

„Ako rodák z Liptovského Mikuláša, ktorý tu so svojou rodinou žije, podniká a pracuje s mládežou, naplno vnímam dôsledky neustálych konfliktov na život v meste. Chcem to zmeniť,“ priblížil bývalý hokejový brankár.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM