Tomáš Batiz Správy

V Iľanove sa už lyžuje: Mikulášania nezaplatia ani euro

Aj počas týchto zimných mesiacov si občania Liptovského Mikuláša môžu zadarmo zalyžovať. Ušetria tak množstvo eur za drahé lyžiarske strediská.

Ilustračný obrázok k článku V Iľanove sa už lyžuje: Mikulášania nezaplatia ani euro
Zdroj: TASR

Obyvatelia Liptovského Mikuláša môžu bezplatne využívať lyžiarsky vlek v mestskej časti Iľanovo. Potrebné je len preukázať sa občianskym preukazom. Dohodli sa na tom predstavitelia radnice a iľanovskej telovýchovnej jednoty. „Iľanovo je lokalita, ktorá je dobre dopravne dostupná pre všetkých Mikulášanov. V stredisku je k dispozícii umelý sneh a večerné lyžovanie,“ poznamenala Viktória Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš.

Otváracie hodiny: So-Ne 9,00–16,00, večerné lyžovanie Str. 17,00–20,00 a Pia 17,00–20,00.

Lyžiarske stredisko v Iľanove má dĺžku 350 metrov, od Liptovského Mikuláša je vzdialené približne štyri kilometre. Zjazdovka bude umelo zasnežovaná, k dispozícii je osvetlenie a možnosť večerného lyžovania.

Obyvatelia Liptovského Mikuláša môžu okrem toho počas zimných mesiacov využívať aj ďalšie možnosti športového vyžitia. Na sídlisku Podbreziny je k dispozícii verejné korčuľovanie pod holým nebom. Podmienky aj naďalej prajú bežkárskej stupe. „Mesto aj v tomto roku pripravilo viaceré možnosti športového vyžitia v zimnom období pre svojich obyvateľov. Teší nás prejavený záujem,“ dodala Čapčíková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM