Tomáš Batiz Futbal

Tatran spoznal súperov v nadstavbovej časti: Liptáci sa najbližšie stretnú s juniormi zo Slovanu

Futbalisti Liptovského Mikuláša spoznali vyžrebovanie zápasov nadstavbovej časti o postup do Fortuna ligy. Liptáci štartujú v tabuľke na priebežnom 4. mieste.

Ilustračný obrázok k článku Tatran spoznal súperov v nadstavbovej časti: Liptáci sa najbližšie stretnú s juniormi zo Slovanu
Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu o 10:30 odohrá MFK Tatran Liptovský Mikuláš prvý zápas nadstavbovej časti DOXXbet ligy, keď sa predstaví na bratislavskom ihrisku proti ŠK Slovan Bratislava B.

Trénerom najbližšieho súpera Liptákov je Ján Kozák ml. syn nášho reprezentačného trénera. V konečnej tabuľke skončil na 4.mieste s 33 bodmi, avšak budú mu odrátane body so Sencom, posledným mužstvom skupiny západ po základnej časti.

Na zápas budú mikulášsky futbalisti cestovať už v sobotu. „Prespíme v Bratislave, aby bolo mužstvo dobre pripravené na zápas. Všetci naši hráči sú v poriadku, až na Sebastiána Friana, ktorý berie antibiotiká. Doliečili sa aj hráči, ktorí prvé zápasy nemohli zasiahnuť do hry, Pastva a Gerec. Do prvého zápasu nebude môcť pre trest za žlté karty nastúpiť Martin Kubena,“ informuje klub prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky.

Prvý domáci zápas v nadstavbovej časti odohrajú futbalisti Liptovského Mikuláša 16.4, keď privítajú FK Pohronie.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM