Tomáš Batiz Futbal

Prvý domáci zápas Tatranu, obranca Kucharčík: Náš cieľ je zvíťaziť

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš privítajú v prvom domácom zápase sezóny tím zo Šamorína.

Ilustračný obrázok k článku Prvý domáci zápas Tatranu, obranca Kucharčík: Náš cieľ je zvíťaziť
Zdroj: MFK Tatran Liptovský Mikuláš

V sobotu 28.7.2018 o 17:30 privíta MFK Tatran Liptovský Mikuláš na vlastnom štadióne FC ŠTK 1914 Šamorín. Ako informoval klub prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky, prvých sto fanúšikov bude mať vstupné zadarmo. „Prvým sto priaznivcom zaplatia vstupné hráči áčka ako kompenzáciu za vysokú prehru proti Komárnu,“ skonštatoval Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

„Chceme fanúšikom dokázať, že prvé kolo sa už nebude opakovať. Do zápasu pôjdeme na plno a s jasným cieľom zvíťaziť,“ povedal pred zápasom Dušan Kucharčík, obranca Liptákov.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš v prvom kole druhej ligy odohral zápas v Komárne. Už v 14. minúte bol stav zápasu 2:1, keď sa v 11. minúte z pokutového kopu nemýlil Matić a o minútu ho svojim prvým gólom zápasu nasledoval Mészáros. Liptáci svoj jediný gól zápasu strelili v 14. minúte zásluhou Lauru, no od tejto chvíle už góly strieľali len domáci. Do konca prvého dejstva sa presadili ešte Mészáros a Nurković. Na konečných 5:1 pre Komárno upravil svojim tretím gólom v zápase 81. minúte Mészáros a domáci si tak do tabuľky pripísali prvé víťazstvo sezóny.

FC ŠTK 1914 Šamorín v úvodonom kole odohral zápas na vlastnom štadióne proti Trebišovu. Na 1:0 pre domácich strelil 25. minúte gól Lukáš Hruška. V prvom polčase už diváci gól nevideli. Domáci si svoje víťazstvo ustrážili a na rozdiel dvoch gólov ešte pred koncom stretnutia zvýšil Sabler. Šamorín si tak z prvého zápasu odniesol plný bodový zisk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM