Správy

Práce v križovatke na Liptovský Mikuláš: Obmedzenia potrvajú niekoľko týždňov

Osvetlenie v križovatke na Liptovský Mikuláš zrekonštruujú diaľničiari do konca októbra. Vodičia musia počítať s obmedzeniami.

Ilustračný obrázok k článku Práce v križovatke na Liptovský Mikuláš: Obmedzenia potrvajú niekoľko týždňov
Zdroj: TASR

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) rekonštruuje verejné osvetlenie v mimoúrovňovej križovatke na Liptovský Mikuláš. Obmedzenie potrvá do 28. októbra. Informovala o tom vedúca oddelenia komunikácie NDS Eva Žgravčáková.

Ako doplnila, doprava bude obmedzená v časti úseku výjazdovej vetvy mimoúrovňovej križovatky smer Poprad. „Obmedzenie sa dotkne vodičov smerujúcich z Liptovského Mikuláša so smerom jazdy na Ružomberok,“ vysvetlila.

Obmedzenie je aj v časti úseku výjazdovej vetvy mimoúrovňovej križovatky smer Žilina. Dotkne sa vodičov smerujúcich z Liptovského Mikuláša so smerom jazdy na Poprad a vodičov smerujúcich z Demänovej so smerom jazdy na Poprad. Žgravčáková zdôraznila, že obmedzenie sa týka aj odbočovacích pruhov D1 zo Žiliny aj z Popradu smerom na mimoúrovňovú kruhovú križovatku.

„Doprava bude vedená v jednom jazdnom pruhu pri zníženej rýchlosti na 50 kilometrov za hodinu. Na D1 bude doprava vedená v dvoch jazdných pruhoch pri zníženej rýchlosti 80 kilometrov za hodinu,“ uviedla Žgravčáková.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM