Rôzne

Plávanie je ideálna možnosť ako zostať fit po celý život. Tento šport je

Ilustračný obrázok k článku Plávanie je ideálna možnosť ako zostať fit po celý život. Tento šport
je
Zdroj: Dnes24.sk

Plávanie je ideálna možnosť ako zostať fit po celý život. Tento šport je vhodný pre každú vekovú kategóriu, a dodá telu nielen svalovú vytrvalosť, ale celému telu aj tú správnu kondíciu. Môžeme ho pestovať nielen v lete ale aj v zime, nakoľko v okolí je množstvo dostupných bazénov vonkajších ale aj krytých.

Aquapark TATRALANDIA

Hľadáte relax, dobrodružstvo, adrenalín, vzrušenie, pohodu a to všetko v krásnom prostredí – v objatí hôr? Máme pre vás skvelý tip – Slovensko – Liptov – Tatralandia. Aquapark Tatralandia je najväčší vodný park s ubytovaním v Strednej Európe. Pre milovníkov adrenalínu je pripravených 28 toboganov a šmýkačiek – 5 celoročných. Najlepšou voľbou pre vašu dovolenku a dokonalý relax je kúpanie v 14 bazénoch – 9 celoročných. Bazény sú naplnené zdraviu prospešnou slanou morskou, termálnou minerálnou aj priezračnou ohrievanou vodou s teplotou do 38°C.

Dieťa do 6 rokov Od 6 do 12 rokov Junior, Senior Dospelý
14€ 17€ 21€ 23€

GINO PARADISE Bešeňová

Obec Bešeňová sa stala svetoznámou vďaka termálnemu kúpalisku. Je vybudované na báze horúcich prameňov liečivých vôd, ktoré vyvierajú z hĺbky 1987 metrov (vrt bol vykonaný v roku 1987). Voda sa na povrch dostáva o teplote 62°C. Pre návštevníkov je pripravených osem bazénov s geotermálnou vodou, päť vonkajších nerezových bazénov s priezračnou vodou a tri vnútorné bazény, deväť toboganov, šmýkačky, vodné atrakcie nielen pre deti. Celoročná prevádzka termálneho kúpaliska v Bešeňovej umožňuje návštevníkom vybrať si čas návštevy podľa vlastného želania. Je to areál zdravia a oddychu, ktorý patrí v súčasnosti medzi najvyhľadávanejšie strediská cestovného ruchu na Slovensku. Nádherná príroda v okolí, celoročne ponúka širokú škálu výberu prechádzok alebo náročných horských túr podľa požiadaviek návštevníkov.

Dieťa do 6 rokov Od 6 do 12 rokov Junior, Senior Dospelý
9€ 12€ 16€ 18€

TERMAL RAJ Liptovský Ján

V roku 1963 bol navŕtaný prameň Rudolf v hĺbke 95 m s teplotou 28,2°C a jeho voda i voda ďalších blízkych vrtov sa využíva na plnenie bazénov termálneho kúpaliska a vnútorného bazéna hotela SOREA MÁJ. Voda je mineralizovaná, hydrouhličitanovo-síranová, vápenato-horečnatá, silne uhličitá, hypotonická.

Dospelý Študent, Senior
8€ 4€

AQUA-VITAL Park & Kúpele Lúčky

Kúpele Lúčky sú umiestnené v horskej doline pod úbočím Choča, na rozhraní Oravy a Liptova, v pokojnom prostredí, ktoré je izolované od rušného sveta. Ponuka je prispôsobená nielen pre klientov, ktorí tu chcú stráviť pobyt a upevniť si zdravie. Bazény a sauny sú k dispozícii aj širokej verejnosti. Súčasťou Aqua-vital Parku je vonkajší rekreačný bazén s teplotou vody 27 °C – 33 °C s rozličnými atrakciami (vodná lavica so vzduchovou masážou, vodopád, chŕliče, protiprúd, hojdací záliv, podhladinové osvetlenie). Klienti môžu využiť aj sedací bazén s termálnou minerálnou vodou, napúšťanou z nového vrtu HGL-3. Teplota vody v sedacom bazéne je 36 °C – 38 °C.

Dospelý Študent, Senior
10€ 7.50€

Krytá mestská plaváreň

Krytá plaváreň je situovaná priamo v centre mesta. Blízko autobusovej zastávky Garbiarska, centrum. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza aj Zimný štadión. Návštevníci majú k dispozícii 25 m dlhý plavecký bazén s maximálnou hĺbkou 1,8 m a 1 neplavecký bazén. Teplota vody cca 27°C.

Dieťa do 6 rokov Junior, Senior Dospelý
1€ 1.50€ 2€
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM