Tomáš Batiz Hokej

Liptáci s piatou prehrou v rade: Doma nestačili ani na Miškovec! FOTO

Hokejisti Liptovského Mikuláša prehrali na domácom ľade s Miškovcom 0:2.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci s piatou prehrou v rade: Doma nestačili ani na Miškovec! FOTO
31
Galéria
Foto: Tomáš Batiz

Liptáci chceli doma proti Miškovcu prelomiť nepriaznivú sériu štyroch prehier. Pred vlastnými fanúšikmi však opäť nepredviedli presvedčivý výkon. Hostia boli od úvodu korčuliarsky lepší a na ľade mali menšiu prevahu. V prvej tretine pohrozili Vas s Kulmalom, no s ich zakončeniami si Šimko poradil. Na opačnej strane mal veľkú príležitosť Varga, ktorý sa v oslabení dostal do nájazdu, ale Vay blafákom nedokázal prekonať.

V druhej tretine sa obraz hry výrazne nezmenil, no upravilo sa skóre. V 23. minúte sa ujali vedenia hostia, po tom čo Šimka prekonal Magosi.

V tretej tretine sa Miškovcu podarilo poistiť si jednogólové vedenie. V 44. minúte sa Pance najskôr ocitol osamotený pred Šimko, no pri blafáku mu skĺzol puk. Útočník hostí si to však vynahradil hneď o pár sekúnd, keď spomedzi kruhov prepálil mikulášskeho brankára. V 47. minúte sa ocitol v ďalšej šanci Pance, tentokrát bol ale úspešnejší brankár Šimko. Miškovec mal veľkú šancu aj v 52. minúte. Počas vlastného oslabenia sa dostal do úniku Vas, ktorý sa ale strelecky nepresadil.

MHK 32 Liptovský Mikuláš – DVTK Jégesmedvék Miškovec 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

  • Góly a asistencie: 23. Magosi (Loiseau), 44. Pance
  • MHk 32 Liptovský Mikuláš: Šimko – Kurali, Suchý, Sukeľ, Huna Ró., Huna Ri. – Nádašdi, Nemec, Uram, Tamáši, Varga – Bača, Mezovský, Nechaj, Uhrík, Lištiak – Števuliak, Fereta, Žiak, Oško, Vybíral.
  • DVTK Jegesmedvék Miskolc: Vay – Crawford, Kiss, Pance, Vas, Kulmala – Szirányi, Láda, harrison, Loiseu, Magosi – Göz, Milam, Miskolczi, Galinsz, Somogyi – Albert, Vojtkó, Hajós, Ritó.
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM